GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«ΒόΜΒΑ» Στράτου Κοντού: Από την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024, «ξεκινάμε» για το Βαλκανικό Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2025

Ο Θρακιώτης Καρνάβαλος ξεκινάει ΤΟ Μεγάλο νέο του Ταξίδι! Τ’ αλλάζουμε όλα, υλοποιούμε το Μεγάλο όνειρο των Ξανθιωτών.


Ο Θρακιώτης Καρνάβαλος ξεκινάει ΤΟ Μεγάλο νέο του Ταξίδι! Τ’ αλλάζουμε όλα, υλοποιούμε το Μεγάλο όνειρο των Ξανθιωτών.


Η μεγαλύτερη ατραξιόν για το ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ Καρναβάλι της Ξάνθης το 2025 θα είναι οι ίδιοι οι  ξένοι Βαλκάνιοι επισκέπτες του! 

Την ίδια ώρα που οι αντιδράσεις συνεχίζονται για το φετινό κάτω του μετρίου Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2024 που στην ουσία αποτελεί καρναβάλι του πρώην Προέδρου Ηλία Ασκαρίδη και των υπαλλήλων με …επαναλήψεις των επαναλήψεων, ανάλογες φυσικά της «κουλτούρας» και λογικής του νέου αντιδήμαρχου Πολιτισμού και ανεψιού Τσέπελη, η «Αδέσμευτη» προβαίνει σε μια βόμβα αποκάλυψη!!!

Την επομένη δηλαδή μέρα της Παρέλασης του φετινού Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2024 όπου και ο παρουσιαστής ακόμη παραμένει ο περσινός και …. προπερσινός κ Γιώργος Κουτσουρλής με σωρεία επαναλήψεων, ο Θρακιώτης Καρνάβαλος  με σαφέστατες εντολές του νέου Δήμαρχου Ξάνθης Στράτου Κοντού, ξεκινάει το νέο  του ταξίδι, ξεκινάει δηλαδή η Οργάνωση για την υλοποίηση του μεγάλου Ονείρου. «ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ Ξανθιώτικο Καρναβάλι» 2025!!!!

Με άνοιγμα του θεσμού σε όλες τις Βαλκανικές χώρες, αλλά και στην γειτονική  Ιταλία!!!

«Φέτος δεν προλαβαίναμε αλλά ο θεσμός για να προχωρήσει θα πρέπει να ανοίξει τα σύνορα του. Δεν μας ενδιαφέρει τι γίνεται με το Πατρινό Καρναβάλι ή τα άλλα παραδοσιακά καρναβάλια της χώρας μας.  Έφτασε η ώρα ο Θρακιώτης Καρνάβαλος να ταξιδέψει στα Βαλκάνια…. Στις γειτονικές μας χώρες»

 KOM- on Party, Αυτοί θα δώσουν με την δική τους ζωντάνια και το δικό τους ταπεραμέντο το νέο ξεκίνημα του θεσμού. Κι εμείς ως Δήμος θα εκμεταλλευτούμε προς όφελος και των ίδιων των δημοτών, τα πάντα για να δημιουργήσουμε κέρδη και να προκαλέσουμε νέο μεγάλο ενδιαφέρον…. Χωρίς πολλά λόγια και φανφάρες, πιάνουμε δουλειά και ξεκινάμε την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 τη «δουλειά» σε νέες προοπτικές για το ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2025»!

Σημειώνεται ότι του χρόνου η μεγάλη παρέλαση θα γίνει την Κυριακή 2 Μαρτίου 2025. 

Δεν υπάρχουν σχόλια