GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΑΟ Ξάνθη – Κοτύλη 12-0

“Έσπασε” το απόλυτο ρεκόρ ο ΑΟΞ , έστω και στο πρωτάθλημα της Β! ΕΠΣ Ξάνθης.


“Έσπασε” το απόλυτο ρεκόρ ο ΑΟΞ , έστω και στο πρωτάθλημα της Β! ΕΠΣ Ξάνθης.

Σεζόν 1993-1994 για το Κύπελλο Ελλάδας , ΑΟΞ – Παναυπλιακός 10-1, έναν χρόνο πριν η ομάδα μας επικρατούσε στο πρωτάθλημα της Α! Εθνικής του Πιερικού με 8-2 και σήμερα, τριάντα χρόνια μετά, έστω…και στο τοπικό ποδόσφαιρο με το 12-0 απέναντι στην Κοτύλη πέτυχε μια νίκη που αποτελεί ρεκόρ στα χρονικά του συλλόγου σε όλα τα πρωταθλήματα.

Η ομάδα μας με αυτόν τον τρόπο έκανε το 16/16 στο πρωτάθλημα με τέρματα 87-4. Ήταν η 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος, βρισκόμαστε στο +13 από τον δεύτερο Άτλα Σελίνου έχοντας και κάνει και το ρεπό μας.

Σημαντικότερο σημείο του παιχνιδιού η είσοδος του Χαριτίδη στο 70′ (φώτο). Η πρώτη του εμφάνιση μετά τον τραυματισμό του, ένας παίκτης που όλοι μας υπολογίζουμε ιδιαίτερα για το μέλλον της ομάδας μας.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 7′ ωραία μπαλιά του Μελισσόπουλου στην “πλάτη” της άμυνας της Κοτύλης, βγαίνει τετ-α-τετ ο Σπυριδωνίδης αφού στοπάρει όμορφα και πλασάρει κάνοντας το 1-0.

Στο 9′ ξανά ο Σπυριδωνίδης ως αριστερό εξτρέμ εκτελεί γράφοντας το 2-0 ύστερα από όμορφη σέντρα του Μαλαδένη.

Στο 19′ σέντρα του Σπυριδωνίδη, ο Κουτσομιχάλης από κοντά με κεφαλιά ανάμεσα στα στόπερ το 3-0.

Στο 23′ με ατομική ενέργεια ο Δάγκας αφού έπαιξε το 1-2 με τον Κουτσομιχάλη, πάτησε περιοχή και πραγματοποίησε το 4-0 τελειώνοντας με ωραίο συρτό σουτ με το αριστερό.

Στο 27′ ύστερα από φάση διαρκείας ο Μοσχίδης τελικός αποδέκτης με το κεφάλι από κοντά το 5-0.

Στο 33′ ο Φλώρος παίρνοντας την μπάλα έξω από την περιοχή έπιασε ένα “ξερό” σουτ , η μπάλα στα δίχτυα , 6-0.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Μοσχόπουλος δεξί εξτρέμ, εκτός ο Μελισσόπουλος , σέντερ-φορ ο Δάγκας με Κουτσομιχάλη δίπλα του σε μικρή απόσταση.

Στο 48′ σέντρα του Κιαχίδη, κεφαλιά ψηλοκρεμαστή του Κουτσομιχάλη , 7-0, δεύτερο τέρμα για τον κεντρικό χαφ της ομάδας μας.

Στο 54′ ο Κιαχίδης κόρνερ , από κοντά ο Δάγκας το 8-0, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Στο 59′ εκτέλεση φάουλ του Κιαχίδη, 9-0.

Στο 68′ εκτέλεση κόρνερ του Κιαχίδη, η μπάλα φαίνεται να ακουμπάει ελάχιστα στον Σπυριδωνίδη, δεν αλλάζει την πορεία της και 10-0 για την ομάδα μας.

Στο 70′ η πρώτη εμφάνιση του Χαριτίδη με την ομάδα μας που ήταν ενδεχομένως και η στιγμή του αγώνα. Στην θέση του Κουτσομιχάλη ο έμπειρος μέσος που επέστρεψε από τον τραυματισμό του και πήρε τα πρώτα 25 λεπτά συμμετοχής.

Στο 72′ ο Μοσχόπουλος παίρνει την μπαλιά από τον Χαριτίδη που γράφει την πρώτη του ασίστ, καθώς ο νεαρός εξτρέμ πετυχαίνει με ψηλοκρεμαστό πλασέ το 11-0.

Στο τέλος του αγώνα ο Μαλαδένης με εκτέλεση φάουλ έκανε το τελικό 12-0.




Δεν υπάρχουν σχόλια