GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Super League: Ανοίγουν τα γήπεδα στις 12 Φεβρουαρίου- Η δήλωση Χρυσοχοΐδη στην ΕΡΤ

Την άρση του μέτρου της διεξαγωγής των αγώνων της Super League χωρίς φιλάθλους στις εξέδρες από τις 12 Φεβρουαρίου προαναγγέλλει με συνέντευ...


Την άρση του μέτρου της διεξαγωγής των αγώνων της Super League χωρίς φιλάθλους στις εξέδρες από τις 12 Φεβρουαρίου προαναγγέλλει με συνέντευξή του στην ΕΡΤ ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης βάζοντας οριστικά τέλος στα σενάρια χρονικής επέκτασης του μέτρου.

Υπενθυμίζεται πως το μέτρο διεξαγωγής αγώνων της Super League κεκλεισμένων των θυρών ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση στον απόηχο των αιματηρών επεισοδίων που είχαν ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Τότε, μάλιστα, η κυβέρνηση είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο χρονικής επέκτασης του μέτρου και πέραν της 12ης Φεβρουαρίου, αν οι ΠΑΕ της Super League δεν είχαν συμμορφωθεί σε μια σειρά προϋποθέσεων που είχε θέσει η κυβέρνηση.

  • «Να πάρουμε τα παιδιά και να πάμε στο γήπεδο»

Μιλώντας στην ΕΡΤ, συνέντευξη που θα μεταδοθεί στις 10 σήμερα το βράδυ, ο κ. Χρυσοχοΐδης αναφέρεται στο θέμα καλώντας τους φιλάθλους να πάρουν τα παιδιά τους και να πάνε στα γήπεδα, για να στείλουν μήνυμα κατά της δράσης εγκληματικών οργανώσεων στο ποδόσφαιρο.

«Να πάρουμε τα παιδιά μας και να πάμε όλοι στα γήπεδα που ανοίγουν 12 Φεβρουαρίου και να τελειώνουμε με όλους αυτούς» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσοχοΐδης υποστηρίζοντας ότι «έτσι θα αναγκάσουμε και τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ, τους υπεύθυνους, οι οποίοι δεν έχουν λόγους να έχουν γήπεδα τα οποία καίγονται ή δεν έχουν λόγους να έχουν γήπεδα τα οποία δημιουργούν προβλήματα γιατί κι αυτοί εισπράττουν από έναν καλό αγώνα, μια συνεργασία». 

Δεν υπάρχουν σχόλια