GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δημοσκόπηση Opinion Poll: Ακλόνητοι και πανίσχυροι Νέα Δημοκρατία και Κυριάκος Μητσοτάκης-Δεύτερο το ΠΑΣΟΚ, τρίτος ο ΣΥΡΙΖΑ

Ακλόνητοι και πανίσχυροι παραμένουν Νέα Δημοκρατία και Κυριάκος Μητσοτάκης.


Ακλόνητοι και πανίσχυροι παραμένουν Νέα Δημοκρατία και Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Opinion Poll για το thetoc.gr στη δεύτερη θέση της εκτίμησης ψήφου είναι το ΠΑΣΟΚ και τρίτος ο ΣΥΡΙΖΑ.

Διατηρεί το συντριπτικό προβάδισμα στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων η Νέα Δημοκρατία, στη «σκιά» του επικείμενου νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Η δημοσκόπηση της Opinion Poll για το thetoc.gr επιβεβαιώνει πως το κυβερνών κόμμα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης κρατούν τις δυνάμεις τους, διατηρώντας μεγάλη απόσταση και διαφορά από τα υπόλοιπα κόμματα και τους αρχηγούς τους αντίστοιχα.

Όπως καταγράφεται στην έρευνα η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 39,1% στην εκτίμηση ψήφου.

  • Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ με 14,4% και στην τρίτη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ με 13,2%.

Ακολουθούν ΚΚΕ με 8,6%, Ελληνική Λύση με 6,7%, Πλεύση Ελευθερίας με 3,4%, Νέα Αριστερά με 3,1%, Νίκη με 3% ενώ εκτός Βουλής φαίνεται να μένουν ΜεΡΑ25 με 2% και Σπαρτιάτες με 1,8%.

  • Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει να διατηρεί συντριπτικό προβάδισμα στο ερώτημα ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός, καθώς συγκεντρώνει ποσοστό 42,2%.

Κανένας άλλος πολιτικός αρχηγός δε συγκεντρώνει διψήφιο ποσοστό.

Δεύτερος είναι ο Στέφανος Κασσελάκης με 7,8%, τρίτος ο Νίκος Ανδρουλάκης με 7,1% και ακολουθούν οι: Δημήτρης Κουτσούμπας με 4,3%, Κυριάκος Βελόπουλος με 3,1%, Ζωή Κωνσταντοπούλου με 2,5%, Δημήτρης Νατσιός με 1,5%, Αλέξης Χαρίτσης με 1,2% και Βασίλης Στίγκας με 0,2%.

  • Οι ερωτηθέντες απάντησαν «κανένας» σε ποσοστό 26,7%.

Η έρευνα ρώτησε και για το ποιος υπουργούς θεωρούν οι ψηφοφόροι πιο δραστήριους και αποτελεσματικούς.

Στην πρώτη πεντάδα βρίσκονται οι: Νίκος Δένδιας με 27,2%, Κυριάκος Πιερρακάκης με 18,9%, Άδωνις Γεωργιάδης με 15,5%, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με 14% και Κωστής Χατζηδάκης με 9,1%.

Πηγή: Opinion Poll / thetoc.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια