GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η Meligeysis στο Ελληνοαμερικανό Επιμελητήριο!

Η θέληση, το μεράκι, το πείσμα (ποντιακό γαρ… ή αλλιώς και “τσενές”), της Γεύσης Τουλουμίδου, δεν άφησε ασυγκίνητο ούτε το Ελληνοαμερικανικό...


Η θέληση, το μεράκι, το πείσμα (ποντιακό γαρ… ή αλλιώς και “τσενές”), της Γεύσης Τουλουμίδου, δεν άφησε ασυγκίνητο ούτε το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, που την κάλεσε και την τίμησε με την πρόσκληση αυτή, στην ετήσια εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Το γεγονός και μόνο της πρόσκλησης αυτής, έδωσε τη δυνατότητα στην Ξανθιώτισσα μελισσοκόμο, να περάσει το δικό της μήνυμα στους επιχειρηματικούς κύκλους, για τις προοπτικές ανάπτυξης επενδύσεων στην περιοχή μας.

Οπως σημειώνει και η ίδια στην ανάρτησή της, στην προσωπική της σελίδα στο facebook:




“Είχα την χαρά και την τιμή να παρεβρεθώ, ως ιδιοκτήτης του Meligeysis ,προσκεκλημένη του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου στην Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο “the Met Hotel”. Η μελισσοκομική μας επιχείρηση έχει γίνει γνωστή για τα εξαιρετικής ποιότητας προϊοντα που παράγει, καθώς και για τις καινοτόμες δράσεις της ,κι αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

Μου δόθηκε η ευκαιρία να επικοινωνήσω και να ανταλλάξω απόψεις με Ελληνοαμερικάνους επενδυτές, με την Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Θεσσαλονίκης και Πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού κ. Βούλα Πατουλίδου,με τον Πρόεδρο της επιτροπής αγροτεχνολογίας του Επιμελητηρίου κο Αθανάσιο Κουϊμτζή, με επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου από την Βόρεια Ελλάδα και άλλους επιχειρηματίες που έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για την περιοχή μας ,τονίζοντας σε όλους τις μεγάλες δυνατότητες που υπάρχουν στην ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού αλλά και στην ανάδειξη των γνήσιων παραδοσιακών τοπικών προϊόντων του τόπου μας.

Στόχος μας είναι μέσω της δημιουργικότητας αλλά και της καινοτομίας να προσφέρουμε νέες ιδέες και νέες προτάσεις για καινούρια προϊόντα και υπηρεσίες,συμβάλλοντας με μικρά αλλά σταθερά βήματα, στο μέγιστο δυνατό, την ανάπτυξη και την προβολή της περιοχής.”




Στην εκδήλωση μίλησαν ο πρόεδρος του ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου Νικόλαος Μπακατσέλος , ο αντιπρόεδρος και πρόεδρος του τομέα Βορείου Ελλάδος Βασίλης Καφάτος, ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Γιώργος Τσούνης, ο νέος γενικός πρόξενος των ΗΠΑ στην Θεσσαλονίκη Jerry Ismail, ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης Στάθης Κωνσταντινίδης και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. 



Δεν υπάρχουν σχόλια