GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Απίστευτο! Ο ... Φανουράκης "σούπερ" σταρ στην πρώτη συνεδρίαση των Συλλόγων με ... M. Τσέπελη - Στράτο Κοντό!!

Ο Οργανωτής των καρναβαλιών ύψους... 1.180.000 ευρώ που καταγγέλθηκε από Ηλία Βασιλούδη και Παράταξη Πούλου για τα πολυδάπανα  καρναβάλια με...


Ο Οργανωτής των καρναβαλιών ύψους... 1.180.000 ευρώ που καταγγέλθηκε από Ηλία Βασιλούδη και Παράταξη Πούλου για τα πολυδάπανα  καρναβάλια με τα...μοντέλα του, "έκανε" κερκίδα με την Χαριτωνίδου και τον  Ζαμπάρα που επί Λύρατζη πρώτος ζήτησε την διαγραφή του Μιχάλη Τσέπελη των "Βάτραχων"! 




Όταν ακόμη κι ο νυν αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Στράτου Μ. Τσέπελης, ψήφιζε για την εκλογή της ... Βασιλίσσας του  Καρναβαλιού!

  • Εκλογή της βασίλισσας του Ξανθιώτικου Καρναβαλού
  • Εκλογή βασίλισσας του Καρναβαλιού απο τους συλλόγους
  • Εκλογή Βασίλισσα του Καρναβαλιού 2019

"Αμνησία" έπαθε κι ο Ζαμπάρας με τα τερτίπια του ανεψιού Τσέπελη των Βατράχων!!

Ο πρώην Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Μανώλης Φανουράκης, που επί Δήμαρχου Λάκη Στυλιανίδη οργάνωνε τα καρναβάλια των....1.160.000 ευρώ και τον είχαν καταγγείλει Ηλίας Βασιλούδης και Παράταξη Πούλιου την περίοδο (2010-2014) για τις αλόγιστες δαπάνες του, ήταν αυτός που όχι μόνο εμφανίστηκε χωρίς κανέναν ρόλο στη σημερινή συνεδρίαση των συλλόγων, αλλά κάθε τόσο έπαιρνε και το λόγο για να....υπενθυμίσει πως επί Λάκη Στυλιανίδη οργάνωνε αυτός τα καρναβάλια Του ξοδεύοντας χιλιάδες ευρώ,  σε ....μάσκες Γκίνες που ποτέ δεν σηκώθηκαν απο το έδαφος με πλήρη αδιαφάνεια. 

Κι όλα αυτά, προκειμένου να "υπερασπίσει" την παλιά του θέση, να εκπροσωπεί τη Ξάνθη....γνωστό μοντέλο γιατί έτσι θα είχαν απήχηση στα μεγάλα κανάλια!!!  Γεγονός φυσικά απολύτως ψευδές.

(σ. σ. Για το θέμα της Βασίλισσας θα μιλήσει την Τρίτη το μεσημέρι στην Ανοιχτή γραμμή του Next tv (13.45), ο πρώην Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Πασχάλης Λύρατζης ο οποίος δεν πήγε στη σύσκεψη, γιατί δεν....προσκλήθηκε!)

Κι όλα αυτά, με Προεδρεύοντα τον νέο Δήμαρχο Ξάνθης  Στράτο Κοντό και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Πρόεδρο των Βατράχων Μιχάλη Τσέπελη, ανεψιό του πρώην Δημάρχου...που είχε καταγγελθεί ουκ ολίγες φορές στις παλιές Οργανωτικές Επιτροπές γιατί λειτουργούσε τον σύλλογό του με λογικές...."αρπαχτής" και υπεραμύνονταν της συμμετοχής των συλλόγων στο υποτιθέμενο Καρναβάλι της Κομοτηνής. Μάλιστα με πλήρη συσκότιση και αδιαφάνεια είπε οτι ήδη έκλεισε το πρώτο όνομα (σ.σ. Πόσα...;), ξεχνώντας προφανώς τον ασυμβίβαστο ρόλο του.

Από τη μια Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κι απο την άλλη    επιχειρηματίας με team bar της πόλης!

Σημειώνεται οτι ο ανεψιός Τσέπελη, ήταν ιδιαίτερα ευνοημένος στις απευθείας αναθέσεις Τσέπελη- Φανουράκη- Ηλία Ασκαρίδη στις εκδηλώσεις των "Βατράχων"και εκλέχτηκε με το ζόρι ...17ος δημοτικός σύμβουλος του Στράτου Κοντού!! 

Ενώ γνωρίζουν γνωρίζουν όλοι αυτοί:

α.50 χρόνια και πλέον στο Πατρινό Καρναβάλι την Βασίλισσα του Καρναβαλιού εκλέγουν οι σύλλογοι και οι Φορείς και είναι το ετήσιο προϊόν διαφήμιση και για την Πάτρα. Μεγάλο θέμα σε όλα τα Πανελλήνια ΜΜΕ.

β.Επί Πασχάλη Λύρατζη όταν θεσπίστηκε η καινοτομία "να εκλέγουν με ψηφοφορία με διαγωνισμό ΓΙΑ την Βασίλισσα του Καρναβαλιού" οι σύλλογοι, η απόφαση είχε λάβει ιδιαίτερα μεγάλη απήχηση και πανελλήνια...πολύ μεγαλύτερη φυσικά απο τα ακριβοπληρωμένα μοντέλα του Φανουράκη και του Ηλία  Ασκαρίδη.,

γ.Επί Δημαρχίας Λάκη Στυλιανίδη, ο τότε αντιδήμαρχος Ξάνθης Γιάννη Τσεγγελίδης, επέβαλε και δικαιώθηκε, με την εκπληκτική μουσουλμάνα απο το Ωραίον Ξάνθης, ως βασίλισσας του Καρναβαλιού, . 

δ.Στην πρώτη συνεδρίαση  δηλαδή της Οργανωτικής Επιτροπής όπου εμφανίστηκε ακόμη και ο γνωστός Ζαμπάρας που ήταν ο πρώτος που κατήγγειλε τον Μιχάλη Τσέπελη για τα όσα είχε διαπράξει ως Πρόεδρος των Βατράχων, οι σύλλογοι και ο ίδιος ο Δήμαρχος  Στράτος Κοντός, παρακολουθούσαν τον ... Φανουράκη να δίνει το...προσωπικό του σώου χωρίς αντίλογο!!! Με δεξί χέρι την Ειρήνη Χαριτωνίδου, υβρίστρια της οικογένειάς του προεκλογικά!

Και φυσικά έπεφτε το γέλιο της Αρκούδας.

1.Τελικά μια από τα ίδια λες και κουμάντο στο Καρναβάλι (μήπως;) κάνουν ακόμη ο.....Ηλίας Ασκαρίδης με τον Φανουράκη, τον Τσέπελη και την Φένια Τσαγκάλα!;;

2.Για το θέμα της Βασίλισσας δεν λήφθηκε καμία απόφαση....με τον Φανουράκη να έχει "οργανώσει" δική του "κερκίδα" λες και αυτός διοργανώνει το φετινό καρναβάλι 2024 ως ....συμβουλάτορας του Ανεψιού Τσέπελη και του νέου Δήμαρχου Ξάνθης.

3.Τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού 2014-2019 Πασχάλη Λύρατζη να απουσιάζει και το ίδιο απόντες να είναι από την συνεδρίαση και οι Σάββας Μελισσόπουλος, Αμοιράς και Πάνος Σταυρακάρας. γιατί δεν προσκλήθηκαν!

[ σ.σ. Κατά τα λοιπά.... Οι παρευρισκόμενοι στη συνεδρίαση ψήφισαν και για τον τίτλο του φετινού Καρναβαλιού με την πλειοψηφία να τάσσεται υπέρ του «Ιδού η Ξάνθη, ιδού και το χοροπήδημα», ενώ η δεύτερη πρόταση που ωστόσο τελικά δεν επιλέχθηκε ήταν η «Καρναβάλι Ξάνθης – Πόλη μαγική».. Ε δεν τρελαθήκαμε και με τα δύο θέματα...]

Δεν υπάρχουν σχόλια