GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συμπόσιο Πόλης Ξάνθης”: Η Ψευτομουφτεία και ανθελληνικός της ρόλος!

Γράφει ο Παναγιώτης Πεντζουρίδης, Δημοσιογράφος – Γενικός Διευθυντής του Θρακικού Πρακτορείου Ειδήσεων.


Γράφει ο Παναγιώτης Πεντζουρίδης, Δημοσιογράφος – Γενικός Διευθυντής του Θρακικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Η ύπαρξη των παράνομων “Μουφτειών” στη Θράκη, γνωστές και ως “Ψευτομουφτείες”, αν μη τι άλλο λειτουργούν πλέον με την ανοχή της Πολιτείας αν και τελούν το αδίκημα της “Αντιποίησης Αρχής”.

Αντιποίηση δηλαδή σημαίνει άσκηση εξουσίας ή αρμοδιότητας, την οποία δεν έχω (και προφανώς γνωρίζω ότι δεν την έχω-εξού και η πρόθεση), αλλά ανήκει σε άλλον, ο οποίος είναι και ο μόνος αρμόδιος να την ασκήσει, σύμφωνα με το Νόμο.

Δεν αρκεί να δηλώνει ή να εμφανίζεται κάποιος σε τρίτους ως π.χ αστυνομικός, χωρίς να είναι, αλλά απαιτείται να πράξει κάποια ενέργεια, που ανάγεται στα αστυνομικά καθήκοντα, όπως έκαναν οι άνθρωποι αυτοί με τις μαύρες μπλούζες, ζητώντας από μικροπωλητές να τους επιδείξουν άδειες παραμονής και άδειες μικροπωλητή (δεν περιορίστηκαν βέβαια σε αυτό, αλλά τους δίκασαν και επί τόπου -είναι πλαστό, ακούστηκε κάποιος να λέει !- και επέβαλαν και ποινές-χαχα).

Η διάταξη εφαρμόζεται και σε όσους κάνουν τους δικηγόρους, χωρίς να είναι, εμφανιζόμενοι σε Δίκες κλπ, αλλά και σε όσους κάνουν τους ιερείς, κάθε γνωστής στην Ελλάδα θρησκείας και όχι μόνον της επικρατούσας (και ορθής: προσωπική πίστη).

Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω, εκτός της “ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ” λειτουργίας τους (σ.σ. υπάρχουν οι νόμιμες μουφτείες που υφίστανται ως Δημόσιες Υπηρεσίες υπο το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων), οι ψευτομουφτείες πράττουν ανθελληνικά σε κάθε έκφανσή τους, προωθώντας τα συμφέροντα άλλης χώρας εντός της ελληνικής επικράτειας και δη της Τουρκίας, αφού απο αυτήν χρηματοδοτούνται και σε αυτή λογοδοτούν.

Το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής, έχει ειδικό λογαριασμό, μέσα απο τον οποίο χρηματοδοτεί τις παράνομες Μουφτείες στη Θράκη και ελέγχει, μαζί με τους δεκάδες επίσης παράνομους Ιμάμηδες που έχουν συνταχθεί σε αυτή, σχεδόν τα 2/3 της μουσουλμανικής μειονότητας, προσπαθώντας να τουρκοποιήσουν κάθε τι μέσω της θρησκείας.

Τελευταίο παρεμβατικό στοιχείο, είναι αυτό της διοργάνωσης ενός “Συμποσίου Πόλης Ξάνθης”, μέσα απο το οποίο θα επιχειρηθεί να αναληθεί η παρουσία της μουσουλμανικής μειονότητας στην καθημερινότητα αλλά και το πως η μειονότητα αυτή, θα παίξει ρόλο συνδιαχείρισης στα της εξουσίας αλλά και οικονομικής εξέλιξης.

Δεν είναι τυχαίο ότι, η Τουρκία έχει διοργανώσει παρόμοια “συμπόσια” και στη Βουλγαρία αλλά και σε άλλα κράτη της Βαλκανικής, προχωρώντας ένα πλαίσιο χειραγώγησης και καθορισμού της οικονομικής και κοινωνικής εξέλιξης κάθε περιοχής, μέσα απο την παρουσία της εκάστοτε μουσουλμανικής μειονότητας.

Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα: συνδιαχείριση και απόλυτη παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας, στα εσωτερικά μιας πόλης και ενός νομού.

Το ζήτημα όμως δεν είναι τι κάνει η Τουρκία και το εδώ Τουρκικό Προξενείο, αλλά τι κάνουμε εμείς ως Ελληνική Πολιτεία, ως Ελληνική Δικαιοσύνη, ως θεσμοί και ως Κράτος Δικαίου!

Πόσο ανεχόμαστε παράνομες συμπεριφορές, ποινικά διωκώμενες συμπεριφορές, συμπεριφορές που αλλοιώνουν το κοινωνικό και οικονομικό status της Θράκης και όχι μόνο.

Τι είναι αυτό που κάνει “ελαστική” την Ελληνική Δικαιοσύνη και ανέχεται την Αντιποίηση Αρχής και δεν παρεμβαίνει, έτσι ώστε να μπει “οριστικό λουκέτο” στα παραμάγαζα της Τουρκίας στη Θράκη;

Γιατί αφήνει έρμαια τη Θράκη και τους πολίτες της, χριστιανούς και μουσουλμάνους, στις επεκτατικές βλέψεις της Τουρκίας;

Τι σημαίνει “Συμπόσιο Πόλης Ξάνθης”; Ποιοι συζητούν και γιατί, εντός Ελληνικής Επικράτειας;

Οι ερωτήσεις μου δεν είναι ρητορικές, αλλά ουσιαστικές.

Γνωρίζω τις ψηφοθηρικές συναλλαγές. Γνωρίζω τι συμφωνείται εντός και εκτός πολιτικών γραφείων με τους εγκάθετους της Αγκυρας, που δίνουν ψήφους και παίρνουν ανοχή και όχι μόνο, απο τους εκάστοτε υποψηφίους και μετέπειτα εκλεγμένους τοπικούς ή εθνικούς “άρχοντες”. Εχω άποψη και μάλιστα ακέραιη, την οποία ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει.

Το θέμα είναι άλλο και όχι το τι γνωρίζω εγώ: Εως πότε η ασυδοσία θα υπάρχει στη Θράκη, εις βάρος της Ελλάδας και της Θράκης!

Αν αυτό δεν αποτελεί ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ, τότε τι είναι;

Εδώ και τώρα STOP στα Συμπόσια του Διχασμού και της Τουρκικής Παρεμβατικότητας!

Εδώ και τώρα STOP στην ασυδοσία εν ονόματι των “ανθρωπίνων δικαιωμάτων” και της “δημοκρατίας”!

  • Τα ανθρώπινα δικαιώματα ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ!
  • Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έχει ΑΡΧΕΣ και ΑΞΙΕΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια