GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με δάκρυα στα μάτια, το τελευταίο Αντίο στην Αγαπημένη Μας Βίκυ Παραρά Τσίτσιου. Πλήθος κόσμου, έκλαψε όλη η Ξάνθη!

Με δάκρυα στα Μάτια η Ξάνθη αποχαιρέτισε  την Ξεχωριστή και Αγαπημένη όλων μας Βίκυ Παραρά Τσίτσιου. 


Με δάκρυα στα Μάτια η Ξάνθη αποχαιρέτισε  την Ξεχωριστή και Αγαπημένη όλων μας Βίκυ Παραρά Τσίτσιου. 

Η κηδεία της τελέστηκε στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Της  Του Θεού Σοφίας από κόσμο που πήγε να την Αποχαιρετίσει, να ακουμπήσει το χέρι του στο Μέτωπό της, να την δει στο τελευταίο της  Ταξίδι...

Τραγική φιγούρα ήταν η Μανούλα της, αφού μετά τον θάνατο του γιου της Αντώνη Παραρά που τον έκλαψε όλη η Ελλάδα, έφυγε και η Βίκυ Μας. 

Και φυσικά επίσης τραγική φιγούρα ο εξαιρετικός σύζυγος της Αντώνης Τσίτσιος επιχειρηματίας του My club. που την λάτρεψε κι ήταν δίπλα της συνέχεια από τον Απρίλιο 2023 που αντιμετώπισε για πρώτη φορά το σοβαρό πρόβλημα της υγείας της.

Υπενθυμίζουμε οτι ο  Αδελφός της Βίκης Αντώνης Παραράς πέθανε από λευχαιμία σε ηλικία 29 ετών στις 4 Φεβρουαρίου του 1997.

 Ο Αντώνης Κανάκης και ο Σωτήρης Καλυβάτσης συνέχισαν με την εκπομπή «Α.Μ.Α.Ν.», η οποία στην αρχή θα περιελάμβανε και τον Αντώνη Παραρά. Αυθόρμητα οι τηλεθεατές της εκπομπής έδωσαν στα αρχικά την ερμηνεία Αντώνη Μας Άφησες Νωρίς. Αργότερα, οι δύο φίλοι αφιέρωσαν την επιτυχία του Α.Μ.Α.Ν. (και του spin-off του, Α.Μ.Α.Ν.: Τα Καθάρματα) στη μνήμη του αδικοχαμένου Παραρά.

Σήμερα Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024, αποχαιρετίσαμε όλοι μας με δάκρυα στα Μάτια την Μια και Μοναδική Βίκυ Μας !

Στο τελευταίο Αντίο βρέθηκαν εκτός από τους συγγενείς της Βίκυς  οι δυο συνεταίροι του Αντώνη στο My club Αντώνης Πετράκος με την αγαπημένη του Γιάννη και ο Γιάννης  Τσαγκάλας ο εκδότης του "Μαχητή" Πάνος Παπαδόπουλος, ο νέος Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Γιάννης Ζερενίδης με την Μαργαρίτα Γκαλέτση, ο Μάκης Τοπαλίδης της Ξανθίππης που δεν έκρυψε τους λυγμούς του ούτε μια στιγμή, ο Γιάννης Ιερόπουλος, η επί χρόνια στενή και Αγαπημένη φίλη της Φιφή Χατζηστοϊστοικου που την συμπαραστάθηκε σαν αδελφή, ο Μανώλης Φανουράκης,, ο Τάκης Μπέρτος, ο Γιώργος Παμπόρης και γενικά ήταν τόσοι πολλοί που ζητούμε συγνώμη αν τους ξεχάσαμε....Σημασία έχει ότι ήταν όλοι εκεί....παλιοί της συνάδελφοι, φίλοι του Edem και του My club που θα την θυμούνται πάντα με το γνώριμο χαμόγελό της σε ένα απλό σκαμπό!!

Άλλωστε η Βίκυ μας ήταν Αγαπημένη όλων μας επί χρόνια τόσο στην Εφορία, όσο και στο Edem και στο My club. Μια ξεχωριστή προσωπικότητα με υψηλή κουλτούρα, αντικειμενικότητα και  Γνήσια φίλη με συνέχεια ονειρεύονταν καινούργια πράγματα....!

-Βίκυ  Μας καλό Σου Ταξίδι...! Για μας...Ήσουν και θα είσαι πάντα Εδώ!  

Δεν υπάρχουν σχόλια