GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

Όπως επισημάνθηκε αμέσως μετά τη σύσκεψη, από την Ειδική Γραμματέα του ΥΠΕΣ, Μαριάνθη Δημοπούλου –λέξη φυσικά δεν είπε για την ταμπακιέρα......

Όπως επισημάνθηκε αμέσως μετά τη σύσκεψη, από την Ειδική Γραμματέα του ΥΠΕΣ, Μαριάνθη Δημοπούλου –λέξη φυσικά δεν είπε για την ταμπακιέρα...- ήδη εδώ και μήνες 300 ζώα, με τη συνδρομή και δύο οργανώσεων από το εξωτερικό, έχουν λάβει κτηνιατρική περίθαλψη και σιτίζονται κανονικά. Σε αυτό το στάδιο, στόχος είναι η ολοκλήρωση του επιχειρησιακού προγράμματος με τη συμμετοχή των Δήμων της Π. Ε. Ξάνθης, ώστε και τα υπόλοιπα ζώα (περίπου άλλα 300 σύμφωνα με τους δικούς της υπολογισμούς...) να δεχθούν αντίστοιχη φροντίδα και να δημιουργηθούν υποδομές για τη σίτισή τους.

Ταυτόχρονα, η ίδια επισήμανε ότι «θα ξεκινήσει η διαδικασία στείρωσης των ζώων, ώστε να μειωθεί σταδιακά η αύξηση του πληθυσμού τους, και θα δρομολογηθούν οι εργασίες για την υιοθεσία όσων περισσότερων ζώων γίνεται», λόγια φυσικά, τα οποία έχουμε ξανακούσει, περιμένουμε ωστόσο από δω και πέρα καλύτερα αποτελέσματα!



Δεν υπάρχουν σχόλια