GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Παγώνει» ο κοσμακης! Χωρίς στέγαστρα, σχεδόν όλες οι στάσεις των αστικών λεωφορείων!

Έφυγε ο Τσέπελης», άφησε όμως τα… «συντρίμμια» του και αφού ξήλωσε όλες σχεδόν τις στάσεις των αστικών λεωφορείων άφησε τα παλιοσίδερα!


Έφυγε ο Τσέπελης», άφησε όμως τα… «συντρίμμια» του και αφού ξήλωσε όλες σχεδόν τις στάσεις των αστικών λεωφορείων άφησε τα παλιοσίδερα!

«Παγώνει» ο φτωχός κοσμάκης! Παγώνουν οι απλοί άνθρωποι που δεν έχουν αυτοκίνητα και την άνεση να παίρνουν ταξί για τις καθημερινές τους ανάγκες, αλλά κάθονται στις στάσεις και… παγώνουν!!!

Περιμένοντας τα αστικά λεωφορεία.

Κι αυτό γιατί ο πρώην Δήμαρχος Τσέπελης και μεγαλομέτοχος στα Αστικά λεωφορεία του Δήμου Ξάνθης και σε αυτήν την περίπτωση έκανε το… «θαύμα» του!

Αμέσως μετά την ήττα του στις δημοτικές εκλογές της 15ης Οκτωβρίου 2023 (σ.σ. Έκανε μήπως νέες… προμήθειες στεγάστρων;), «γκρέμισε» όλα τα στέγαστρα στις στάσεις, με αποτέλεσμα, ο φτωχός λαουτζίκος να μην μπορεί να προστατευθεί από το κρύο ούτε από τις βροχές, ούτε από τους ανέμους, ούτε και από τους χιονιάδες και το αγιάζι!!!

Πράγματα τριτοκοσμικά δηλαδή…

-Να πάει μια μέρας ένας από αυτούς και να «καθίσει» σε μια στάση αστικού λεωφορείου στη πόλη να περιμένει το αστικό, για να διαπιστώσει ότι το Κρύο είναι αφόρητο.

«Πάμε στην απέναντι Στοά της οικοδομής του Ασκαρίδη για να προφυλαχτούμε από το κρύο και το αγιάζι περιμένοντας το αστικό. Ο Τσέπελης γκρέμισε όλα τα στέγαστρα». Μας είπε δημότης περιμένοντας το λεωφορείο στην «στάση» της 40 Εκκλησιών, απέναντι από το fresco.

[σ.σ. Η φωτογραφία του απλού δημότη αποτυπωμένη από την φωτογραφική μηχανή του ρεπόρτερ]

Εμείς από την άλλη κάναμε το χρέος μας και κάναμε φωτορεπορτάζ στις στάσεις των αστικών λεωφορείων στην πόλη μας, που μιλάνε μόνες τους!!!

[σ.σ. Στο έτος 2024, οι φτωχοί πολίτες δεν έχουν πλέον ούτε… στέγαστρα με τέτοια παγωνιά και κρύο στο Δήμο Μας! «Ιδού η Ξάνθη… Ιδού και το Πήδημα» δηλαδή,  πώς να αντέξει πλέον ο λαουτζίκος να περιμένει το αστικό… θα πρέπει να κάνει… «πηδήματα» εκεί που βρίσκεται για να μη κρυώσει….

Δεν υπάρχουν σχόλια