GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με το βλέμμα στραμμένο στις πρόσφατες κινητοποιήσεις τους, ως αντίδραση στα περί κατάργησης του Πρωτοδικείου Ξάνθης, αλλά και το φορολογικό

Οι Δικηγόροι έκοψαν εχθές την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτά τους.


Οι Δικηγόροι έκοψαν εχθές την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτά τους.

Μετά από κινητοποιήσεις αρκετών εβδομάδων ως δείγμα αντίδρασης στα περί κατάργησης του Πρωτοδικείου στην Ξάνθη, αλλά και το φορολογικό, τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης έκοψαν εχθές τη Βασιλόπιτά τους. 

Ως είθισται, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό τις ευλογίες του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονος, ενώ στα βλέμματα όλων ήταν χαραγμένος ο βηματισμός για το τι μέλει γενέσθαι και για το αν οι δεσμεύσεις περί μη κατάργησης του Πρωτοδικείου θα γίνουν πράξη ή απλά θα μείνουν στα λόγια.

Μπορεί το θέμα μας κατά κόρον να αφορά την εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας, όμως τα όσα ζήσαμε τις προηγούμενες ημέρες μας αναγκάζουν να σκεφθούμε για μια ακόμη φορά πως για την Ξάνθη υπάρχει σχέδιο ερημοποίησης και αποψίλωσης πράγμα που με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει σε μαρασμό.

Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει για να πάρουν οι ταγοί αυτής της περιοχής την απόφαση και να διεκδικήσουν τα όσα δικαιούμαστε με δυναμικές παρεμβάσεις στα κέντρα εξουσίας, αλλά αν αυτός ο ζαμανφουτισμός και ο λήθαργος τον οποίον παρατηρούμε τα τελευταία χρόνια συνεχιστεί, πολύ φοβόμαστε πως η κατάσταση στην Ξάνθη θα γίνει πολύ χειρότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια