GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ… ΠΑΡΚΟΜΕΤΡΑ! Πόσο θα πηγαίνει η ώρα και ποιος θα ελέγχει τους παραβάτες ελλείψει δημοτικής αστυνομίας;

Χαμός γίνεται ήδη στην πόλη μετά την υπογραφή σύμβασης Τσέπελη από τον νέο Δήμαρχο Ξάνθης και το αντίτιμο που θα μπει στους πολίτες!


Χαμός γίνεται ήδη στην πόλη μετά την υπογραφή σύμβασης Τσέπελη από τον νέο Δήμαρχο Ξάνθης και το αντίτιμο που θα μπει στους πολίτες!

Ακόμη δεν συμπληρώθηκε μήνας και χαμός γίνεται πλέον στην πόλη με την σύμβαση του Τσέπελη για τα παρκόμετρα –που εμείς καταγγείλαμε ευθύς εξ’ αρχής…- που υπέγραψε πριν λίγες μέρες νέος Δήμαρχος Ξάνθης Στράτος Κοντός, δυστυχώς χωρίς κανέναν ενδοιασμό αλλά και να επαναφέρει το συγκεκριμένο θέμα στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης προκειμένου να ενημερωθεί στις λεπτομέρειες για τους όρους αλλά και πως θα λειτουργήσει, αφού δεν υπάρχει καν δημοτική αστυνομία για να κάνει τους ελέγχους!!!

Ενδεικτικό της «ταχύτητας» με την οποία προωθείται η λειτουργία των νέων παρκόμετρων στην πόλη – που επαναλαμβάνουμε ότι ήμασταν οι πρώτοι που καταγγείλαμε επί Τσέπελη και πιστεύαμε ότι ο νέος Δήμαρχος θα δει το όλο θέμα με «νέο» πνεύμα, είναι οι ταχύτατες νέες… διαγραμμίσεις στη πόλη αλλά και το κόστος των παρκόμετρων αφού ουδείς είναι ενημερωμένος για το κόστος (σ.σ. ανά ώρα…) των παρκόμετρων αλλά και ποιος αρμόδιος αντιδήμαρχος θα «μαζεύει» τα λεφτά, αφού αυτή η ιστορία έχει… βάθος χρόνου και με την γνωστή περίπτωση «ατασθαλίας» στο δήμο Ξάνθης από πρώην υπάλληλο κλπ.

Ήδη από χθες είναι θέμα της ημέρας τα παρκόμετρα, καθώς σε χρόνο ρεκόρ ξεκίνησαν οι νέες διαγραμμίσεις, αλλά και η «σιωπή» της αντιπολίτευσης, αφού υπάρχει και έντονη φημολογία και κινήσεις που παραπέμπουν:

Από τη μια σε… κουκούλωμα όλων τα σκανδαλωδών υποθέσεων…

Κι από την άλλη σε περίεργη στάση και του «δίδυμου» Σταύρακάρα – Αμοιρά!

Υπενθυμίζουμε ότι ήδη ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024 κατά τις ώρες 08:00 έως και 17:00  οι εργασίες διαγράμμισης για την υλοποίηση της σύμβασης που αφορά το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης του Δήμου Ξάνθης στις παρακάτω οδούς:

α/α Οδός Από Έως

  • Καραολή από Ικονίου (Πλατεία Μπαλτατζή) έως Τσιμισκή
  • Παν. Τσαλδάρη από Καραολή έως Κλεμανσώ
  • Τσιμισκή από Καραολή έως 28ης Οκτωβρίου
  • 28ης Οκτωβρίου από Θερμοπυλών έως Μεγάλου Ρεύματος
  • Μεγάλου Ρεύματος από Μπρωκούμη έως Πεσόντων
  • Κ. Μπένη από Τσιμισκή έως Μεγάλου Ρεύματος
  • Πεσόντων από Στ. Βλαχοπούλου έως Μεγάλου Ρεύματος
  • Μπρωκούμη από Πρωταγόραέως 28ης Οκτωβρίου
  • Στ. Βλαχοπούλου από Ηρώων έως Ελ. Βενιζέλου
  • Ελ. Βενιζέλου από Βλαχοπούλου έως 4ης Οκτωβρίου
  • Γκίφχορν από Ελ. Βενιζέλου έως Στ. Βλαχοπούλου
  • Ανδρέου Δημητρίου από Στ. Βλαχοπούλουέως 40 Εκκλησιών
  • Πλατεία Εμπορίου (Περιοχή παζαριού)

Σύμβαση που επαναλαμβάνουμε υπέγραψε σε χρόνο ρεκόρ ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης Στράτος Κοντός, αλλά στην ουσία πρόκειται για ένα ακόμη «έργο» του Τσέπελη και μάλιστα ιδιαίτερα μεγάλου κόστους!!!

Αλλά για το συγκεκριμένο θέμα θα επανέρθουμε! Με νέες ακόμη πιο καυτές αποκαλύψεις…!

[σ.σ. Υπογραφή της σύμβασης χωρίς μια στοιχειώδη ενημέρωση του νέου δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης προκειμένου να απαντηθούν και πολλά κρίσιμα ερωτήματα που αυτήν την ώρα ταλανίζουν την κοινή γνώμη] 

Δεν υπάρχουν σχόλια