GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κομοτηνή: Στους δρόμους οι αγρότες

Γενική συνέλευση του Αγροτικού Συλλόγου Κομοτηνής με βασικά θέματα την συμμετοχή του συλλόγου στις επικείμενες κινητοποιήσεις αλλά και η δημ...


Γενική συνέλευση του Αγροτικού Συλλόγου Κομοτηνής με βασικά θέματα την συμμετοχή του συλλόγου στις επικείμενες κινητοποιήσεις αλλά και η δημιουργία ομοσπονδίας συλλόγων για μεγαλύτερη δύναμη, δικτύωση και ισχυρότερη φωνή προς το κέντρο.

Ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Κομοτηνής Νίκος Μποντρότσος έκανε έναν σύντομο απολογισμό των προηγούμενων ημερών ενημερώνοντας ότι έχει παρθεί απόφαση από περίπου είκοσι συλλόγους της Βόρειας Ελλάδας και της Κεντρικής Μακεδονίας, για κινητοποίηση την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου και συγκεκριμένα για μηχανοκίνητη πορεία στις κεντρικές πλατείες των πρωτευουσών των νομών , απόφαση που ο τοπικός σύλλογος θα αποφασίσει εάν θα ενστερνιστεί και θα συμμετέχει σε παρόμοια κινητοποίηση.

Επίσης ο Νίκος Μποντρότσος πρότεινε Πανελλήνιο συλλαλητήριο κατά την διάρκεια της AGROTICA στην Θεσσαλονίκη με θέματα κυρίως το κόστος παραγωγής, τη Νέα ΚΑΠ, και την έλλειψη υποδομών.

Στην έναρξη της συνέλευσης βρέθηκε και ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Μανώλης Ταπατζάς, ο οποίος ζήτησε από το προεδρείο ενημέρωση για τα  αγροτικά ζητήματα.

“ΑΡΩΓΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΚΡΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ”.

Ο Αντιπεριφερειάρχης σημείωσε ότι το γραφείο του θα είναι πάντα ανοιχτό για τα μέλη του συλλόγου , αλλά και του θεματικού αντιπεριφερειάρχη για να δίνονται λύσεις στα προβλήματα που θα προκύπτουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια