GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης: Δεν τίθεται θέμα κατάργησης Πρωτοδικείων και του Εφετείου Θράκης

Δεν τίθεται θέμα κατάργησης Πρωτοδικείων και του Εφετείου Θράκης, που καλύπτει ολόκληρη την ΑΜ-Θ, όπως τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ, ο πρόεδρος ...


Δεν τίθεται θέμα κατάργησης Πρωτοδικείων και του Εφετείου Θράκης, που καλύπτει ολόκληρη την ΑΜ-Θ, όπως τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης, Δημήτρης Ερελιάδης, μετά την συνάντηση των Δικηγορικών Συλλόγων της ΑΜ-Θ και των κυβερνητικών Βουλευτών για το θέμα του νέου Δικαστικού Χάρτη της Χώρας.

Θα καταργηθούν Ειρηνοδικεία, τα οποία θα συγχωνευθούν με τα Πρωτοδικεία, ενώ θα δημιουργηθούν και περιφερειακές έδρες για τα Πρωτοδικεία. Πιο συγκεκριμένα θα αναβαθμισθούν τα Ειρηνοδικεία σε Καβάλα και Διδυμότειχο.

Εξ άλλου ερωτηθείς ο κ. Ερελιάδης για το θέμα του παλιού Δικαστικού Μεγάρου Κομοτηνής, ο κ Ερελιάδης υπογράμμισε πως ρώτησε τον υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Φλωρίδη, ο οποίος τον διαβεβαίωσε πως θα υπάρξει ουσιαστική μέριμνα με ειδικό πρόγραμμα σύμπραξης ιδιωτικού και δημοσίου τομέα και μέσω του ΤΑΧΔΥΚ, το θέμα μέσα στη νέα χρονιά θα προχωρήσει.

Ένα νέο βίντεο κλιπ “βγάλε κόκκινη στην βία” ο τραγουδοποιός συνθέτης και στιχουργός, Χρίστος Χατζόπουλος, στηλιτεύει την οπαδική βία και στέλνει μηνύματα αφύπνισης και σεβασμού μεταξύ των ανθρώπων.

Ο ίδιος εμπνέυθηκε το τραγούδι από τις διαφορετικές μπλούζες των μαθητών του στη μουσική σχολή του. Έγραψε τη μουσική και οι μαθητές έγραψαν τους στίχους και τα μηνύματα εκπέμπονται σε τρεις γλώσσες.

Το βίντεο τυγχάνει μεγάλης αποδοχής στο διαδίκτυο και ο Χρίστος Χατζόπουλος καλεί όλες τις ομάδες να υιοθετήσουν το τραγούδι και να το μεταδίδουν πριν από κάθε αγώνα.

Δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπάιδευσης σήμερα, λόγω του παγετού,για προληπτικούς λόγους. μετά από απόφαση του Δημάρχου Ιάσμου Ιμάμ Τζανέρ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια