GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΜΠΑΧΑΛΟ» Η ΠΟΛΗ! Να εφαρμόσει τους Νόμους και ο Δήμος Ξάνθης, όχι το πλιάτσικο του δημόσιου χώρου!

Δήμος Θεσσαλονίκης: Τα τραπεζοκαθίσματα στο επίκεντρο του Δήμου, στην προ Covid περίοδο εντός 15 ημερών -Στο Δήμο Ξάνθης δεκάδες μαγαζιά δεν...


Δήμος Θεσσαλονίκης: Τα τραπεζοκαθίσματα στο επίκεντρο του Δήμου, στην προ Covid περίοδο εντός 15 ημερών -Στο Δήμο Ξάνθης δεκάδες μαγαζιά δεν πληρώνουν ούτε ένα ευρώ λειτουργούν χωρίς άδεια τραπεζοκαθισμάτων!

Στη Ξάνθη μέχρι πότε θα «συνεχιστεί» το πλιάτσικο του δημόσιου χώρου, κύριοι Αντιδήμαρχοι Ξάνθης.

Μπάχαλο γίνεται στην πόλη της Ξάνθης με τα τραπεζοκαθίσματα και τον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος αφού όπως αποδεικνύεται από στοιχεία της υπηρεσίας που ο «Μ» έχει τσεκάρει, τα περισσότερα μαγαζιά όχι οφείλουν ή δεν πληρώνουν στο Δήμο ούτε ένα ευρώ...!

Αλλά έχουν καταλάβει παράνομα πεζοδρόμια και δρόμους, κερδοσκοπώντας ασύστολα και ο μόνος χαμένος φυσικά από τον όλη ιστορία είναι ο ίδιος ο Δήμος Ξάνθης. Που παρανόμησε (όλο την 4ετία Τσέπελη) και συνεχίζει να παρανομεί...!

Αφού λόγω των δημοτικών εκλογών, είχαμε και το «φαινόμενο» να μην λειτουργούν ούτε οι υπηρεσίες αλλά και να μην ελέγχεται κανείς λόγω Τσέπελη - Φανουράκη στα περισσότερα μαγαζιά της πόλης και ειδικά στα καφέ της εισόδου στην Π. Πόλη όπου μάλιστα εμπλέκονται και μαγαζάτορες σημερινοί αντιδήμαρχοι, ενώ το ίδιο «μπάχαλο» επικρατεί και στην λεγόμενη «παραλία» αλλά και σε καφέ επιχειρηματιών που όλη την προεκλογική περίοδο, εκτός του ότι λιβάνιζαν τον Τσέπελη και την παρέα του, είχαν και το θράσος να έχουν εξελιχθεί σε «παπαγακάκια» του πρώην Δημάρχου Ξάνθης και της παρέας του, καθυβρίζοντας τον... σημερινό Δήμαρχο Ξάνθης!!!

Εμείς έχουμε στα χέρια μας δεκάδες τέτοια καταστήματα που οφείλουν εκατοντάδες ευρώ στο Δήμο δεν πληρώνουν επί χρόνια στις υπηρεσίες, έχει ενδιαφέρον όμως  πως αντιδρούν οι άλλοι (νέοι) Δήμαρχοι και μάλιστα σε μεγαλοπόλεις για το ίδιο φαινόμενο!!! 

[Σ.Σ. Ειδικά στον Βόλο βγαίνει ο ίδιος ο Μπέος και τους βάζει πρόστιμα...αλλά και τους κλείνει τα μαγαζιά όταν παρεμποδίζουν τους πεζούς και παρανομούν!!



Δεν υπάρχουν σχόλια