GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΟΝΤΟΣ: Αρνητική δημοσιότητα σε βάρος της Ξάνθης Μας, με εικόνες και βίντεο από το ... προηγούμενο 6μηνο!

Ο Δήμαρχος Ξάνθης μετά την κλειστή σύσκεψη των δημάρχων με την ειδική γραμματέα των Ζώων Συντροφιάς του ΥΠΕΣ Μαριάνθη Δημοπούλου, τα είπε έξ...


Ο Δήμαρχος Ξάνθης μετά την κλειστή σύσκεψη των δημάρχων με την ειδική γραμματέα των Ζώων Συντροφιάς του ΥΠΕΣ Μαριάνθη Δημοπούλου, τα είπε έξω από τα δόντια για την κατασυκοφάντηση της περιοχής που ... συνεχίζεται!

Κλειστή σύσκεψη για το ζήτημα των αδέσποτων ζώων πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη, με την Ειδική Γραμματέα των Ζώων Συντροφιάς του ΥΠΕΣ, Μαριάνθη Δημοπούλου την περασμένη Παρασκευή στο Δημαρχείο Ξάνθης και την συμμετοχή και των 4 Δημάρχων της Π.Ε Ξάνθης, μόνο που σε αυτήν αποκαλύφθηκαν πρωτάκουστα πράγματα που «εκθέτουν» από τη μια την καταγγέλλουσα Φιλοζωϊκή της οποίας η Πρόεδρος είναι ειδική σύμβουλους του πρώην δημάρχου Ξάνθης και Προέδρου της ΔΙΑΜΑΘ Μανώλη Τσέπελη (σ.σ. Στην ΔΙΑΜΑΘ ανήκει άλλωστε η εν λόγω χωματερή και σήμερα... και αυτή όφειλε να την καθαρίσει!!!), η οποία μάλιστα έχει λάβει 30.000 ευρώ από διάφορες επιχορηγήσεις και προφανώς γι’ αυτό και κατέβηκε υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος Ξάνθης με το ψηφοδέλτιο του Χρήστου Μέτιου, με τη διαφορά ότι «κακό του έκανε παρά καλό...», ενώ στις δημοτικές εκλογές του 2019 είχε κατέβει υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης!!!

Αφορμή στάθηκε φυσικά η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ σε βάρος της Ξάνθης. Που συνεχίζεται και τώρα και μάλιστα και μάλιστα και με την παρέμβαση γνωστών διαφημιστικών γραφείων της Αθήνας που χθες μας πήραν τηλέφωνο να προβάλουμε το...σποτ της εν λόγω Φιλοζωϊκής κι ας είναι με...βίντεο προ 6μήνου!!!

Και αναλυτικ΄τοερα. Με το ζήτημα των αδέσποτων ζώων που διαβιούν στην περιοχή της πρώην χωματερής, στην Ξάνθη που ανήκει στην ΔΙΑΜΑΘ (μεταξύ των δήμων Ξάνθης και Τοπείρου), μετά και τις πανελλήνιες διαστάσεις που έλαβε πριν μια βδομάδα περίπου, γεγονός που δεν γνωρίζουμε κατά πόσο «προβλημάτισε» φυσικά την νυν ειδική γραμματέα του ΥΠΕΣ Μαριάνθη Δημοπούλου που θεωρείται ότι έχει «συνάψει» μάλιστα ιδιαίτερα στενές σχέσεις με την συγκεκριμένη Φιλοζωϊκή με καταφύγιο στο Δήμο Αβδήρων που ωστόσο λειτουργεί... παράνομα!!! 



Δεν υπάρχουν σχόλια