GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συγκίνηση! Ο γνωστός Τσέπελης "άφησε" μετά ... 4 χρόνια (!), το υπηρεσιακό τζιπ του Δήμου Ξάνθης στο πάρκινγκ!

5.483,08 ΕΥΡΩ  μόνο για...συντήρηση τον Μάιο 2021, είχε πληρώσει ο Δήμος Ξάνθης το υπηρεσιακό τζιπ του Δήμου που χρησιμοποιούσε από 1/9/2019...


5.483,08 ΕΥΡΩ  μόνο για...συντήρηση τον Μάιο 2021, είχε πληρώσει ο Δήμος Ξάνθης το υπηρεσιακό τζιπ του Δήμου που χρησιμοποιούσε από 1/9/2019 μέχρι και τις 31/12/2023 ο Δήμαρχος Τσέπελης ως ΙΧ!  Παρκάροντάς το στο...σπίτι του! Ποιοι αντιδήμαρχοι (Τεχνικών υπηρεσιών και Οικονομικών) και ποιοί υπάλληλοι, υπέγραφαν όλες αυτές τις δαπάνες;



Στιγμές ..."συγκίνησης" για τον πρώην Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη που αναγκαστικά εγκατέλειψε μετά από 4 χρόνια και 4 μήνες το περιβόητο υπηρεσιακό τζιπ!!! (σ.σ. Το χρησιμοποιούσε απο 1/9/2019 έως και τις 31/12/2023) Και όπως ομολόγησε και ο ίδιος "θεωρεί κομμάτι του εαυτού του", αφού το είχε χρησιμοποιήσει και ως αντιδήμαρχος κάποτε, είχε μάλιστα και...φάρο σε αυτό, περνώντας "μοναδικές προσωπικές στιγμές" με οδηγό τον ίδιο...!

Ο Τσέπελης άφησε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο στο χώρο του πάρκινγκ  για να πάει στο σπίτι του στη Χρύσα με  τζιπ.των επιχειρήσεών του.

"Πέρασε πολλά σε αυτό το αυτοκίνητο και γι' αυτό νοιώθω ιδιαίτερα συγκινημένος..." ομολόγησε συγκινημένος ενώ αναφερόμενος στην....πανελλήνια πρωτοτυπία να "χαιρετίσει και να καλωσορίσει" αυτός ην έλευση της Πρωτοχρονιάς το 2024 ως....Δήμαρχος, είπε οτι "προσκάλεσε ο ίδιος τον νέο Δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό στην εκδήλωση για διατρανώσουν μαζί την αναγκαία Ενότητά που απαιτείται για το καλό του Δήμου Ξάνθης αλλά αυτός δεν ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή του...".

Άλλωστε  το σλόγκαν, "κανείς δεν περισσεύει..", πρώτος το χρησιμοποίησα εγώ, είπε χαρακτηριστικά σε γνωστό συμπολίτη μας, επαναλαμβάνοντας τα περί συνεργασίας και ενότητας όλων των δημοτικών παρατάξεων, για να πάει μπροστά ο Δήμος Ξάνθης.

"Να δούμε ποιος θα είναι ο νέος "οδηγός" του τζιπ μου και τι θα γράφει ο Παπαδόπουλος", σχολίασε στον  συμπολίτη μας, ενώ το πάρκαρε πίσω ακριβώς από το έτερο υπηρεσιακό αυτοκίνητο που ανήκει επίσης στον εκάστοτε δήμαρχο Ξάνθης, για τις υπηρεσιακές μετακινήσεις του. 

Οι φωτογραφίες (παλιές και νέες) μιλάνε μόνες τους.



Σημειώνεται ότι μόνο για...συντήρηση του συγκεκριμένου τζιι που βλέπετε παρκαρισμένο έξω απ[ο το σπίτι του στη Χρύσα (σ.σ. Και με το οποίος πηγαινοέρχονταν καθημερινά τουλάχιστον 6-7 φορές για να επιβλέπει και τις επιχειρήσεις του), ο Δήμος Ξάνθης είχε πληρώσει τον Μάιο 2021 το ποσόν των 5.483.08 ευρώ!!!

Μόνο για συντήρηση! (σ.σ. Ποιος υπέγραφε για όλες αυτές τις υπερβολικές δαπάνες και τα καύσιμα του Τσέπελη που και με το υπηρεσιακό Passat της  ΔΕΥΑΞ μετέφερε ως... Πρόεδρος τα ψωμιά του φούρνου του....φαντάζομαι οτι θα μας τα πληροφορήσει ο νέος αντ' αυτού και επί των Οικονομικών Αντιδήμαρχος Ξάνθης ! )

-Για να δούμε ποιος θα είναι ο νέος αντιδήμαρχος Ξάνθης που σύμφωνα με το πρωτόκολλο θα παραλάβει τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα του δήμαρχου Ξάνθης

Δεν υπάρχουν σχόλια