GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πάτρα: Πώς πιάστηκε στη «φάκα» 43χρονος παιδόφιλος-Έχει κόρη συνομήλικη με το θύμα!

Στη «φάκα» του πατέρα θύματος πιάστηκε ένας 43χρονος επίδοξος παιδόφιλος από την Πάτρα, ο οποίος ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα για να βιάσει ένα ...


Στη «φάκα» του πατέρα θύματος πιάστηκε ένας 43χρονος επίδοξος παιδόφιλος από την Πάτρα, ο οποίος ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα για να βιάσει ένα 13χρονο κορίτσι, το οποίο κατ’ εξακολούθηση παρενοχλούσε, μέσω διαδικτύου.

Όπως έγινε γνωστό, στην παγίδα, που στήθηκε, συμμετείχε και ο Youtuber, Αλέξανδρος Κοψιάλης, ο οποίος δημοσίευσε στη δημοφιλή πλατφόρμα βίντεο με την επιχείρηση και τη στιγμή, που ο 43χρονος χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματος, όπου είχε κανονιστεί το ραντεβού με την ανήλικη.

Μόλις άνοιξε η πόρτα, ο 43χρονος είδε τον πατέρα του παρ’ λίγον θύματός του και τους αστυνομικούς, που τον συνέλαβαν.

Κατά πληροφορίες, στο σακίδιο του δράστη εντοπίστηκαν ερωτικά βοηθήματα και γυναικεία εσώρουχα, ενώ υπάρχει υλικό με τις συνομιλίες του με την ανήλικη, άσεμνα βίντεο και φωτογραφίες, που φαίνεται το πρόσωπό του.

Μάλιστα, αποτροπιασμό προκαλεί το γεγονός ότι ο 43χρονος έχει μια κόρη συνομήλικη με το παιδί, που ήθελε να κακοποιήσει σεξουαλικά.

«Η ανάρτηση του συγκεκριμένου βίντεο στοχεύει στην ενημέρωση του κοινού σχετικά με τους υφιστάμενους κινδύνους στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, που δημιουργεί η αμεσότητα των μηνυμάτων.

ΣΚΟΠΟΣ είναι η αποτροπή παρόμοιων αισχρών περιστατικών στο μέλλον και η διευκόλυνση της γνωστοποίησης τέτοιων περιστατικών από ανήλικα θύματα», αναφέρεται στην περιγραφή του βίντεο που μετρά πάνω από μισό εκατομμύριο προβολές λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίησή του.

Δείτε τη στιγμή της σύλληψης του 43χρονου:


Μάλιστα, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης περιέγραψε το πως βοήθησε στην παγίδευση 43χρονου που είχε ερωτικό ραντεβού με 13χρονη.

ΕΔΕ διατάχθηκε για την βιντεοσκόπηση του συγκεκριμένου περιστατικού, όπως ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια