GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κύκλωμα μαστροπείας: Ποια είναι η μυστηριώδης «Λορέλα» και η 25χρονη Έλενα

Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ. έχουν μπει δυο άτομα που εμπλέκονται στο κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών στην Αττική, με τη δικογραφία ν...


Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ. έχουν μπει δυο άτομα που εμπλέκονται στο κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών στην Αττική, με τη δικογραφία να αναφέρεται σε ακόμη 6 πρόσωπα, εκτός από τα 3 που έχουν ήδη συλληφθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 31χρονη «Λορέλα», η οποία συνελήφθη, προσέγγιζε ανήλικα κορίτσια, υποσχόμενη μεγάλες αμοιβές εάν αυτές συνευρίσκονταν ερωτικά με εύπορους άνδρες, που θα πλήρωναν μεγάλα ποσά για να τις κακοποιήσουν σεξουαλικά.

Μεταξύ αυτών και ένας 34χρονος, φιλικό πρόσωπο της «Λορέλας», ο οποίος δρούσε αναζητώντας πλούσιους «πελάτες» για ερωτικές συνευρέσεις επί πληρωμή.

Στο μικροσκόπιο έχει μπει ακόμη μια γυναίκα, η 25χρονη «Έλενα», η οποία γνωρίστηκε προ διετίας με τη «Λορέλα», η οποία σύμφωνα με 18χρονη δεν ήταν αυτή που την εξώθησε στην πορνεία, αλλά η 25χρονη.

  • «Τη γνώρισα στις βλεφαρίδες όταν ήμουν 15 χρόνων, κάναμε παρέα, ταιριάξαμε.
  • Ήταν σαν αδελφή μου, όχι να με μπλέξει και τέτοια. Εγώ το έκανα αυτό, αλλά η κοπέλα δεν εμπλέκεται κάπου.
  • Μου έλεγε “έλα να δουλέψεις στο κλαμπ μαζί μου, μην κάνεις τέτοια”.
  • Μια άλλη κοπέλα φταίει, αυτή η Έλενα που είναι 25 χρόνων κι εκμεταλλεύεται πολλά κορίτσια. Αυτή με έπαιρνε παντού συνέχεια μαζί της σε συναντήσεις», επεσήμανε η 18χρονη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη δικογραφία γίνεται αναφορά και σε έναν 64χρονο από το Ψυχικό, ο οποίος φαίνεται να είχε πάνω από 20 συνευρέσεις με ανήλικη σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής στα Εξάρχεια ενώ μάλιστα πλήρωνε ακόμα και 200 ευρώ.

Εντύπωση προκαλεί ακόμα ένα ραντεβού μίας ανήλικης, η οποία συνευρισκόταν με δύο άνδρες.

Ο ένας πλήρωνε 150 ευρώ τη φορά και ο άλλος πλήρωνε έναντι τατουάζ.

Η ανήλικη συνευρέθηκε με αυτούς τους δύο άνδρες τουλάχιστον 10 φορές 

Δεν υπάρχουν σχόλια