GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στον ΑΝΤ1: «Γιατί φεύγω από την πολιτική σκηνή»

Ο πρώην υπουργός και επί δεκαετίες βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, αποφάσισε να αποχωρήσει από την πολιτική και να παραιτηθεί.


Ο πρώην υπουργός και επί δεκαετίες βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, αποφάσισε να αποχωρήσει από την πολιτική και να παραιτηθεί.

Πριν από λίγη ώρα, συνομίλησε με τον δημοσιογράφο, Νίκο Χατζηνικολάου, στον ΑΝΤ1 και εξήγησε τους λόγους και τον χρόνο, που αποφάσισε την παράδοση της βουλευτικής έδρας του.

Ξεκαθάρισε πως ο ίδιος θέλει να συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της ναυτιλίας στη χώρα μας και να βοηθήσει την πρωτοκαθεδρία, που έχει η Ελλάδα στην θάλασσα, να την έχει και στη στεριά.

Ο πρώην πια βουλευτής επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για ενασχόλησή του με τη ναυτιλία στον ιδιωτικό τομέα.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης στην συνέχεια απάντησε στη φήμη, που κυκλοφόρησε και ήθελε τον ίδιο να παραιτείται, γιατί δεν ήθελε να ψηφίσει το νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Όπως είπε, ήταν ένας από τους λίγους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, στην αξιωματική αντιπολίτευση τότε, που ψήφισαν το σύμφωνο συμβίωσης.

Παράλληλα, σημείωσε πως η σχέση του με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, παραμένει καλή και τόνισε πως μετά από μία διαδρομή 20 ετών ο κύκλος της κοινοβουλευτικής του παρουσίας λήγει εδώ.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βαρβιτσιώτης νωρίτερα την Πέμπτη (25/1) ανακοίνωσε ότι παραιτείται και αποχωρεί από την πολιτική σκηνή με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Την έδρα του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος παραιτήθηκε της βουλευτικής του έδρας, παίρνει ο Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο οποίος είχε διατελέσει δήμαρχος Αιγάλεω.

Δεν υπάρχουν σχόλια