GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ηράκλειο: Πέθανε η 17χρονη μαθήτρια που υπέστη αλλεργικό σοκ

Πέθανε η 17χρονη μαθήτρια που υπέστη αλλεργικό σοκ.


Πέθανε η 17χρονη μαθήτρια που υπέστη αλλεργικό σοκ.

Η νεαρή κοπέλα μετά από πολυήμερη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δεν τα κατάφερε και κατέληξε το μεσημέρι της Δευτέρας (8/1).

Πέθανε η 17χρονη που είχε υποστεί αλλεργικό σοκ.

Η μαθήτρια είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς και ήταν εγκεφαλικά νεκρή μετά από αλλεργικό σοκ που υπέστη σε σχολική εκδρομή στην Κρήτη.

Μετά από πολυήμερη μάχη στην Εντατική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου άφησε την τελευταία της πνοή.

  • Το χρονικό της υπόθεσης

Η 17χρονη φέρεται να κατανάλωσε κατά τη διάρκεια του πρωινού στο ξενοδοχείο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, βούτυρο. Εκδήλωσε αλλεργική αντίδραση και καθώς ήξερε ότι ήταν αλλεργική, είχε μαζί της ένεση αδρεναλίνης, την οποία, όπως πρόσθεσαν οι ίδιες πηγές, έκανε στον εαυτό της.

Ωστόσο, η 17χρονη υπέστη ανακοπή και παρά τις προσπάθειες των εκπαιδευτικών συνοδών, αλλά και του γιατρού και των διασωστών του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο ξενοδοχείο, δεν κατέστη δυνατό να βοηθηθεί. Της τοποθετήθηκε ειδική μάσκα και διακομίστηκε στο Βενιζέλειο, όπου οι γιατροί την επανέφεραν, ενώ η κλήση για τη μεταφορά της έγινε στις 11:15 π.μ..

Επί δέκα λεπτά οι γιατροί προσπαθούσαν να την επαναφέρουν και τελικά τα κατάφεραν. Το κορίτσι διασωληνώθηκε και εισήχθη άμεσα στη ΜΕΘ, όπου οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να το βοηθήσουν.

Η 17χρονη μαθήτρια είχε έρθει στην Κρήτη και διέμενε σε ξενοδοχείο στην Αμμουδάρα μαζί με συμμαθητές και συνοδούς εκπαιδευτικούς από το Καλλιτεχνικό Σχολείο Περιστερίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια