GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Λόγω βλάβης του λιθοτρίπτη στο ΠΓΝΑ, οι ασθενείς μεταφέρονται στο νοσοκομείο Καβάλας

Λόγω βλάβης του λιθοτρίπτη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης , μετά από συνεννόηση με το Νοσοκομείο Καβάλας με τη συνδρομ...


Λόγω βλάβης του λιθοτρίπτη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης , μετά από συνεννόηση με το Νοσοκομείο Καβάλας με τη συνδρομή του Διοικητή της 4ης ΥΠΕ , οι πρώτοι 5 ασθενείς που έπρεπε να κάνουν λιθοτριψία μεταφέρθηκαν χθες Τετάρτη 6/12/2023 στο Νοσοκομείο Καβάλας και υποβλήθηκαν επιτυχώς σε λιθοτριψία .

“Ευχαριστώ τον καθηγητή Ουρολογίας κ. Χρήστο Καλαϊτζή για την μετάβαση στην Καβάλα και την ολοκλήρωση της διαδικασίας , τον Διοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας κ. Αχιλλέα Γερόπουλο για την συνεργασία , τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ κ. Δημήτρη Τσαλικάκη για την έγκριση και συντονισμό αυτής της πρωτοβουλίας” αναφέρει σε ανάρτησή του στο fb ο διοικητής του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Ρούφος .

Για τον λιθοτρίπτη του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης έχει έρθει ήδη ο τεχνικός της εταιρείας για την επισκευή και αμέσως η διοίκηση του νοσοκομείου θα προχωρήσει σε συμβόλαιο συντήρησης για την αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων .

Όλοι οι ασθενείς της λίστας θα ειδοποιηθούν και θα ικανοποιηθούν στο ΠΓΝΑ με την ολοκλήρωση της επισκευής . Μέχρι την ολοκλήρωση της αποκατάστασης της βλάβης μπορούν να επικοινωνούν με το Νοσοκομείο για να δρομολογείται η λιθοτριψία τους χωρίς αναμονή!

Δεν υπάρχουν σχόλια