GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Την παραίτησή του από την διαδικασία της ορκωμοσίας ως δημοτικός σύμβουλος υπέβαλε εχθές ο Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος,

Σύμφωνα με έντονες φημολογίες που κυκλοφόρησαν εχθές το μεσημέρι.


Σύμφωνα με έντονες φημολογίες που κυκλοφόρησαν εχθές το μεσημέρι.

Καταιγισμός φημών επικράτησε εχθές το μεσημέρι, με θέμα την παραίτηση του Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου από την διαδικασία της ορκωμοσίας ως δημοτικού συμβούλου. Αυτό αν επιβεβαιωθεί φέρνει στο προσκήνιο κάτι το οποίο είχαμε αναφέρει στο πρόσφατο παρελθόν και κατά την περίοδο που ο ίδιος του είχε κάνει γνωστή την παραίτησή του από αρχηγός της παράταξης με την οποία κατήλθε στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές. 

Έτσι και αν επαληθευθούν τα όσα προαναφέραμε, στη θέση του Μπάμπη Δημαρχόπουλου θα ορκιστεί δημοτικός σύμβουλος ο Χρήστος Παππάς, ο οποίος ήταν και ο πρώτος σε ψήφους από τον συνδυασμό «Πρότυπο». Συνδυασμός «πρότυπο» και νέα πρότυπα επιχειρούν ν’ αλλάξουν τα μέχρι σήμερα δεδομένα στο αυτοδιοικητικό σκηνικό της Ξάνθης. 

Εκείνο βέβαια που δεν γνωρίζουμε με σαφήνεια για να σας πούμε, είναι το αν από τη νομοθεσία προβλέπεται να παραιτηθεί κάποιος ενώ δεν έχει ακόμη ορκιστεί και αυτό σίγουρα αποτελεί ένα ερώτημα που μόνο όσοι γνωρίζουν το αντικείμενο μπορούν να μας διαφωτίσουν, δίνοντάς μας ξεκάθαρη απάντηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια