GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η Ξάνθη ετοιμάζεται να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα…

Την Κυριακή 10/12 η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης Το Σάββατο 9/12 το απόγευμα η φωταγώγηση του ...

  • Την Κυριακή 10/12 η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης
  • Το Σάββατο 9/12 το απόγευμα η φωταγώγηση του δέντρου στην Πλατεία της Σταυρούπολης


Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και όσο πλησιάσουν οι γιορτές, το κλίμα στην πόλη γίνεται εορταστικό.

Ο δήμος έχει ξεκινήσει τις εργασίες στολισμού σε κεντρικά σημεία της πόλης και οι βιτρίνες των καταστημάτων δημιουργούν εορταστική ατμόσφαιρα…

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023, στις 18:30 στην Πλατεία της Σταυρούπολης Ξάνθης, ο Δήμαρχος Ξάνθης Εμμανουήλ Τσέπελης, η Φιλαρμονική του Δήμου Ξάνθης και τα μαγικά ξωτικά μαζί με τους κατοίκους της Σταυρούπολης θα φωταγωγήσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο.


Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023
και ώρα 6 το απόγευμα ο αγαπημένος μας Άγιος Βασίλης, πλαισιωμένος από τους μουσικούς της Φιλαρμονικής του Δήμου Ξάνθης, τις χορεύτριες της Σχολής Χορού, και τα μαγικά ξωτικά του, θα ξεκινήσει από την Πλατεία Ελευθερίας και θα καταλήξει στην πλατεία Δημοκρατίας.

Στην κεντρική σκηνή η χορωδία του Παραρτήματος Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης θα δώσει το έναυσμα της αντίστροφης μέτρησης για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμαρχο Ξάνθης Εμμανουήλ Χ. Τσέπελη.

Το αναλυτικό πρόγραμμα με τις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα κατά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αναμένεται να δημοσιοποιηθεί τις επόμενες ημέρες από το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια