GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μία και... μία μέρες! «Τελείωσαν»! 2.000 ευρώ τον μήνα για να «μεταφέρουν» στον όροφο του Μαρκόπουλου, υπηρεσία του Δήμου!

-Σήμερα 28/12/2023 και αύριο 29/12/2023...! Ο χειρότερος Δήμαρχος όλων των εποχών τουλάχιστον στα τελευταία ....33 χρόνια της δημοτικής Αρχή...

-Σήμερα 28/12/2023 και αύριο 29/12/2023...! Ο χειρότερος Δήμαρχος όλων των εποχών τουλάχιστον στα τελευταία ....33 χρόνια της δημοτικής Αρχής θα «παραδώσει» το... υπηρεσιακό τζιπ του Δήμου Ξάνθης με το οποίο «βόλταρε» όλες τις Γιορτές!

«John Wick Chapter…5»!

(σ.σ. Των Γιορτών πέρσι, προπέρσι και προ-προπέρσι  με την γραμματέα, φέτος με την Έλλη...), αφού δεν είχε την "τσίπα" να κρατήσει στο ελάχιστο τα προσχήματα ούτε στις τελευταίες μέρες της "δύσης"του! )

 Και στο δια ταύτα...

Την ώρα που το παλιό ιστορικό και ανακαινισμένο παλιό δημαρχείο της πόλης που στέγαζε επί δεκάδες χρόνια όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης δεν έχει ούτε... γραφεία! Και είναι άδειο για να υποδεχτεί ένα σωρό υπηρεσίες και να υπάρξει αποκέντρωση...και οικονομία!

Την ώρα που υπάρχουν άλλα 4-5 ανακαινισμένα δημοτικά κτίρια για να λειτουργήσουν κανονικά και να αποκτήσουν ζωή... με μια καθαρή διαχείριση και να γλιτώσει ο Δήμος κάθε μήνα χιλιάδες ευρώ από τα ακριβά ενοίκια σε ιδιωτικά ακίνητα!  Αλλά και να εξυπηρετηθούν πρωτίστως οι πολίτες...




Και αναφερόμαστε και στο ανακαινισμένο κτίριο του Μουζαφέρ Μπέη αλλά και το παλιό Αρχοντικό που είχε γραφεία στην Π. Πόλη ο Αείμνηστος Φ. Αμοιρίδης, συν το κεντρικό ακίνητο της πλατείας που το νοικιάζει Τράπεζα, ενώ θα μπορούσε να στεγάσει και τα δυο ΚΕΠ σε ένα και να διευκολυνθούν και οι δημότες, αλλά και να μην πληρώνει χιλιάδες ευρώ ο Δήμος Ξάνθης, όπως για παράδειγμα και το ακίνητο που νοικιάσανε για την Κοινωνική Πρόνοια στην Πεζόδρομο της Εθνικής Τράπεζας!

Και θα εξοικονομηθεί ένα τεράστιο χρηματικό ποσόν προς όφελος του Δήμου ώστε με τα χρήματα αυτά να μπορεί να ασκήσει και κοινωνική πολιτική! 

Συν τα γραφεία της ΔΕΥΑΞ στην δημοτική αγορά κλπ.



Την ώρα που τα δυο ΚΕΠ στην οδό Σμύρνης και Αγίου Ελευθερίου (ακίνητου του πρώην δήμαρχου Λάκη Στυλιανίδη) άνετα θα μπορούσαν να «λειτουργήσουν» σε ένα κτήριο και σταδιακά να μεταφερθούν στο ισόγειο του δημοτικού ακινήτου στην κεντρική πλατεία λίγα μέτρα από το κεντρικό δημαρχείο...!

Κι όλα αυτά με πρόχειρους υπολογισμούς (σ.σ. Αλήθεια, θα ασχοληθεί η νέα δημοτική αρχή με τα χρήματα που πληρώνει ήδη ο Δήμος για τα συγκεκριμένα «νέα» γραφεία στον πεζόδρομο της Εθνικής, στην οδό Σμύρνης κλπ), διότι ουαί κι αλίμονο αν «επεκταθούμε» και σε ακίνητα την οποίων δεν γνωρίζουμε...!

 

Η καλύτερη είδηση της τελευταίας 4ετίας!!! 



Τελευταίες μέρες σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή για το «καθεστώς» Τσέπελη, το κατεστημένο Αγκόρτσα και «παρέα» στο Δήμο Ξάνθης, ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ!!!  Μία δηλαδή μέρα συν...μία!

-Φεύγουνε και αφήνουνε άδεια ταμεία, πρόστιμα που δεν εισέπρατταν από το 1999, απίστευτες σπατάλες, παράνομες παιδικές χαρές (σ.σ. Ήδη η συγκεκριμένη ιστορία βρίσκεται στα χέρια της Εισαγγελίας Ξάνθης) και... απευθείας αναθέσεις 10 εκατ. ευρώ στην 4ετία σε ημετέρους!!!! Για να «τρώνε» με... χρυσά κουτάλια οι «εκλεκτοί»!

Σήμερα... και αύριο!!! Δύο ημέρες μείνανε!

Και μας «τελείωσαν»!!!

Επιτέλους «καθαρίζει» ο αέρας της πόλης, επιτέλους ξεκινάει ο σχεδιασμός για το μέλλον της Ξάνθης μας!!!

Που με απλά πράγματα, μπορεί να γίνει ένας Δήμος και μια πόλη, που θα αξίζει στους Ξανθιώτες!!! 




Κι όχι λεζάντες, τακούνια, φιέστες χιλιάδων ευρώ  και... φωτογραφίες!!!

«John Wick Chapter…5»!

(Νέος Δήμαρχος Ξάνθης από την Δευτέρα 1/1/2024  για  τα επόμενα 5 χρόνια ο Στράτος Κοντός.)

Δεν υπάρχουν σχόλια