GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ασυνείδητος οδηγός στον Παλιό Ζυγό παρέσυρε 19χρονη και την εγκατέλειψε σοβαρά τραυματισμένη

Πολύ κοντά στην ανεύρεσή του είναι οι αστυνομικές αρχές και πιθανόν η υπόθεση να πάρει άλλη τροπή.


Πολύ κοντά στην ανεύρεσή του είναι οι αστυνομικές αρχές και πιθανόν η υπόθεση να πάρει άλλη τροπή.

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία από το βράδυ της Τετάρτης προκειμένου να βρεθεί ο ασυνείδητος οδηγός που χτύπησε με το όχημά του μια 19χρονη κοπέλα στον Παλιό Ζυγό και την εγκατέλειψε σοβαρά τραυματισμένη.

Οι Αστυνομικοί παράλληλα ερευνούν κάθε στοιχείο που θα τους βοηθήσει για να φθάσουν στον δράστη ώστε να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία εκ του νόμου.

Πληροφορίες μας αναφέρουν πως η άτυχη κοπέλα φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και αφού οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν στο Νοσοκομείο Ξάνθης για να σταθεροποιήσουν την κατάστασή της, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Νευροχειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Καβάλας όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ως μέσο ενημέρωσης κάνουμε έκκληση προς όλους όσους γνωρίζουν κάτι για το ατύχημα αυτό, να ενημερώσουν άμεσα τις αρχές προκειμένου να μην μείνει ατιμώρητος ο ασυνείδητος οδηγός που όχι μόνο οδήγησε μια κοπέλα σε σημείο να χαροπαλεύει, αλλά την παράτησε και έφυγε αντί να την βοηθήσει.

  • Πολύ κοντά στην ανεύρεσή του είναι οι αστυνομικές αρχές

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την ανεύρεση του ασυνείδητου που χτύπησε την κοπέλα με το όχημά του και την παράτησε, αλλά όπως αναφέρουν πληροφορίες μας, η τροπή της υπόθεσης μπορεί να αλλάξει ρότα, μιας και μετά από τη διερεύνηση των στοιχείων από την Αστυνομία, υπάρχουν δεδομένα που οδήγησαν τους Αστυνομικούς πολύ κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Στο μυαλό όλων μας να παραμείνει μόνο η ευχή να συνέλθει η άτυχη κοπέλα και να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία της.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την υπόθεση ήρθε κλιμάκιο από το Εγκληματολογικό της Θεσσαλονίκης και ερεύνησε εξονυχιστικά ένα όχημα υπηρεσίας, το οποίο πιθανολογείται πως εμπλέκεται στο ατύχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια