GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ξημερώματα της Τετάρτης, νεαρός διέρρηξε κεντρικότατο καφέ της Ξάνθης και αφαίρεσε τα Tips των εργαζόμενων μέσα από το βαζάκι.

Έχει καταγραφεί σε κλειστό κύκλωμα καμερών, αλλά τι να το κάνεις!!! Το θράσος των ανηλίκων και γενικότερα των νεαρών παραβατικών της Ξάνθης ...


Έχει καταγραφεί σε κλειστό κύκλωμα καμερών, αλλά τι να το κάνεις!!!

Το θράσος των ανηλίκων και γενικότερα των νεαρών παραβατικών της Ξάνθης δεν έχει προηγούμενο. Ξημερώματα Τετάρτης σε κεντρικότατο καφέ της Ξάνθης, νεαρός ο οποίος έχει καταγραφεί σε κλειστό κύκλωμα καμερών, μπούκαρε μέσα παραβιάζοντας την πόρτα με κατσαβίδι και αφαίρεσε τα χρήματα των tips (φιλοδωρημάτων) του προσωπικού, ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Το θράσος λοιπόν όλων αυτών των παραβατικών, πηγάζει από την επιείκεια που δείχνει το νομικό πλαίσιο και η δικαιοσύνη όταν συλλαμβάνονται και αφήνονται ελεύθεροι.

Αφού λοιπόν αυτοί που στερούν από όλους εμάς, περιουσιακά στοιχεία, καταστρέφουν τις περιουσίες μας, κλέβουν οχήματα και τα καίνε, μπαίνουν μέσα σε σπίτια και καταστήματα, συλλαμβάνονται και γνωρίζουν πως θα αφαιρούν ελεύθεροι, πώς να μην συνεχίσουν να λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο!!! Αφού η πολιτεία δεν μπορεί να μας προστατεύσει από όλους αυτούς, πώς μετά ζητάμε η Ξάνθη να μην έχει στα κόκκινα την εγκληματικότητα!!!

Και στο κάτω – κάτω, αφού η Αστυνομία κάνει τη δουλειά της και τους συλλαμβάνει, γιατί μετά θα πρέπει και πάλι να τρέχει για να τους πιάσει ξανά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια