GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Ψήνεται» το πάρτι swingers: Πού και πότε θα γίνει, πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια

  Αντίστροφα μετρά η έναρξη για το μεγαλύτερο πάρτι swingers στην Ευρώπη, το οποίο και θα λάβει χώρα το 2024. Εκεί όπου μπορούν να συμμετάσχ...

 

Αντίστροφα μετρά η έναρξη για το μεγαλύτερο πάρτι swingers στην Ευρώπη, το οποίο και θα λάβει χώρα το 2024. Εκεί όπου μπορούν να συμμετάσχουν όσοι θέλουν να γευτούν την εμπειρία της ανταλλαγής συντρόφων. Πού και πότε θα πραγματοποιηθεί.

Τόπος συνάντησης η Αμβέρσα στο Βέλγιο, αυστηρά για… ζευγάρια και όχι για singles, δηλαδή άτομα που δεν έχουν ερωτικό σύντροφο.

Το πάρτι swingers θα έχει τίτλο «Mystery Sensation» και θα διεξαχθεί στην Αμβέρσα από τις 19:00 έως τις 03:00 στις 21 Σεπτεμβρίου 2024, ωστόσο ο ακριβής χώρος τέλεσης του πάρτι θα γίνει γνωστός 24 ώρες πριν από την εκδήλωση.

Στην ιστοσελίδα του «Mystery Sensation» δίνονται  λεπτομέρειες για το πόσο θα κοστίζουν τα εισιτήρια, το dress code των συμμετεχόντων, όπως και τι θα περιλαμβάνει το μενού. Όχι το… κυρίως, αλλά τα ορεκτικά, όπου θα είναι, πράγματι, φαγητά και μάλιστα υψηλής κουζίνας.

  • Όσον αφορά τους χώρους;

Θα υπάρχουν 150 στρώματα και δέκα τζακούζι, ενώ ο αριθμός των προφυλακτικών θα φτάνει τις 20.000!

  • Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε ήδη από την Πέμπτη (23/11) και είναι διαφόρων διαβαθμίσεων.

Συγκεκριμένα, ξεκινούν από 250 ευρώ για single γυναίκες και 695 ευρώ για ζευγάρια, ωστόσο υπάρχουν και τα ακριβότερα εισιτήρια τα «VIP deluxe», που αγγίζουν τα 1.350 ευρώ.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, πρέπει να προμηθευτούν άμεσα τα εισιτήρια μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, αφού μετά θα είναι 100 ευρώ ακριβότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια