GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


SL1-ΠΑΟΚ VS Πανσερραϊκός 5-0: «Έβρεξε» γκολ στην Τούμπα στην επιστροφή Γκαρσία

«Έβρεξε» γκολ στην Τούμπα στην επιστροφή του Πάμπλο Γκαρσία στο «σπίτι» του…


«Έβρεξε» γκολ στην Τούμπα στην επιστροφή του Πάμπλο Γκαρσία στο «σπίτι» του…

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα του Πανσερραϊκού, με σκορ 5-0, στην βροχερή Τούμπα, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League 1.

Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου «ζέσταναν» τους οπαδούς της ομάδας στις παγωμένες κερκίδες, καθώς το κρύο ήταν τσουχτερό στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και έψαξε από νωρίς να βρει το γκολ απέναντι στον Πανσερραϊκό. Η πρώτη καλή φάση στο ματς έγινε από τον Τάισον, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Χοβάν (4ο λεπτό). Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα με τον Πηλέα, ο οποίος επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 21ο λεπτό, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου άνοιξε το σκορ. Ο Τάισον σέντραρε εκπληκτικά και ο Οζντόεφ με κεφαλιά «έγραψε» το 1-0. Ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε μόλις 7 λεπτά για να διπλασιάσει τα τέρματά του. Ο Τάισον -και πάλι- βρήκε τον Μουργκ μέσα στην περιοχή, με τον Αυστριακό να πετυχαίνει το 2-0 (28ο λεπτό).

Ο Πανσερραϊκός έφτασε κοντά στο γκολ στο 39ο λεπτό, με τον Πηλέα να κάνει το γύρισμα, την μπάλα να περνά από τον Κοτάρσκι και να καταλήγει στον Δεληγιαννίδη που την έστειλε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Δικεφάλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «ασπρόμαυροι» είχαν τον έλεγχο και μάλιστα έχασαν διπλή ευκαιρία για να πετύχουν και τρίτο τέρμα, με τον Μπράντον Τόμας, όμως ο Χοβάν απέκρουσε αμφότερες.

Στο 71ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ έκανε το 3-0. Ο Κωνσταντέλιας, μετά από εξαιρετική ενέργεια, πήρε μέτρα στο γήπεδο, πάσαρε στον Ντεσπόντοφ που έκανε χαμηλή σέντρα στην περιοχή και ο Μουργκ σημείωσε το γκολ.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έριξε τον ρυθμό και στο 74′ πέτυχε το 4-0, με τον Ντεσπόντοφ να εκτελεί απευθείας κόρνερ και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Στο 80ο λεπτό, ο πιτσιρικάς Τζίμας πήγε να βάλει ένα εκπληκτικό γκολ, όμως ο Χοβάν απέκρουσε και η μπάλα κατέληξε στον Ράφα Σοάρες, ο οποίος με δυνατό σουτ από κοντά «έγραψε» το τελικό 5-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (77′ Βιεϊρίνια), Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Οζντόεφ (68′ Μεϊτέ), Μουργκ (77′ Τζίμας), Τάισον (68′ Κωνσταντέλιας), Ντεσπόντοφ, Μπράντον Τόμας (68′ Σαμάτα).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν, Αυλωνίτης (22’ Δεληγιαννίδης), Μπέργκστρομ, Μούργος (75’ Μασκανάκης), Πηλέας, Τόμας (46’ Θυμιάνης), Μορέιρα, Στάικος (63’ Μασαρίποφ), Πεταυράκης, Ντανκερλούι, Αλεξιτς (63’ Μπαϊροβιτς). 

Δεν υπάρχουν σχόλια