GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


SL1-Ολυμπιακός VS Παναιτωλικός 3-1: Ανατροπή και νίκη για τους «ερυθρόλευκους»

Με ανατροπή έφτασε στη νίκη ο Ολυμπιακός που επικράτησε του Παναιτωλικού με σκορ 3-1 για τη 12η αγωνιστική της Super League.


Με ανατροπή έφτασε στη νίκη ο Ολυμπιακός που επικράτησε του Παναιτωλικού με σκορ 3-1 για τη 12η αγωνιστική της Super League.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», χωρίς την παρουσία των φιλάθλων του Ολυμπιακού, λόγω της τιμωρίας για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

O Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης, καθώς μετά από λάθος του Μπίελ, ο οποίος δεν κυνήγησε τη φάση στη συνέχεια, με τον Πέρεθ να βγάζει στην κόντρα τον Παναιτωλικό και από έξυπνη μπαλιά ο Χατζηθεοδωρίδης βρέθηκε φάτσα με τον Πασχαλάκη και τον εκτέλεσε, με την μπάλα να περνάει κάτω από τα πόδια του.

Ωστόσο, η απάντηση από τους «ερυθρόλευκους» ήρθε μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν Κίνι και Λιάβας μονομάχησαν από τα αριστερά, ο Ισπανός άλλαξε παιχνίδι με την μπάλα να φτάνει στα πόδια του Έσε, έπειτα από συμμετοχή του Ροντινέι, που σούταρε με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα του Καπίνο.

Ωστόσο, τελικά το γκολ θεωρήθηκε αυτογκόλ από τον Οικονόμου.

Λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Κώστα Φορτούνη, που πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και με τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Καπίνο, ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Στο 70ο λεπτό οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν τρίτο γκολ με κεφαλιά από τον ΕΛ Κααμπί, έπειτα από σέντρα του Γιώργου Μασούρα.

  • Οι συνθέσεις των ομάδων

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ντόη, Μπιανκόν (74′ Ιμπόρα), Ροντινέι, Κίνι, Έσε, Καμαρά, Φορτούνης (85′ Καρβάλιο), Μπιέλ (68′ Ποντένσε), Μασούρας (75′ Μπρίνιτς), Γιόβετιτς (68′ Ελ Κααμπί)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Πετράκης): Καπίνο, Οικονόμου, Ντουάρτε, Μλάντεν, Τορεχόν, Λιάβας (80′ Μαυρίας), Πέρες (76′ Μπαλντάσαρα), Χατζηθεοδωρίδης (61′ Μπελεβώνης), Ακόστα, Βοΐλης (46′ Ζοάο Πέδρο), Ντουάρτε (76′ Ντίαζ)

Δεν υπάρχουν σχόλια