GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εθνική Ελλάδας: Πού θα παίξει τον «τελικό» πρόκρισης στο Euro 2024

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (23/11) στα γραφεία της UEFA στη Νιόν η κλήρωση για τις έδρες των «τελικών» πρόκρισης στο Euro 2024...


Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (23/11) στα γραφεία της UEFA στη Νιόν η κλήρωση για τις έδρες των «τελικών» πρόκρισης στο Euro 2024 μέσα από τη διαδικασία των πλέι-οφ του Nations League.

Στη διαδικασία, ως γνωστόν, θα συμμετάσχει και η Εθνική μας ομάδα, η οποία έμεινε τρίτη στον όμιλο των προκριματικών απέναντι σε Γαλλία και Ολλανδία και δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το απευθείας εισιτήριο.

Η Εθνική Ελλάδας θα υποδεχθεί το Καζακστάν στις 21 Μαρτίου στην ΟΠΑΠ Arena και αν κερδίσει θα παίξει τα ρέστα της για την πρόκριση απέναντι σε έναν εκ των Γεωργίας ή Λουξεμβούργου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 26 Μαρτίου και, όπως ανέδειξε η σημερινή κλήρωση, θα γίνει εκτός έδρας για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο αν περάσει το εμπόδιο του Καζακστάν θα κληθεί να δώσει τον καθοριστικό αγώνα πρόκρισης στα τελικά του Euro ή στη Γεωργία ή στο Λουξεμβούργο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια