GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξ. προς κ. ΥΕΘΑ: Συνοδοί Στρατιωτικά Εκπαιδευμένων Σκύλων δεν αποζημιώνονται για τη νυκτερινή τους εργασία

Συνοδοί Στρατιωτικά Εκπαιδευμένων Σκύλων επικοινώνησαν με την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, προκειμένου να επιβεβαιώσουν...


Συνοδοί Στρατιωτικά Εκπαιδευμένων Σκύλων επικοινώνησαν με την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, προκειμένου να επιβεβαιώσουν πρόσφατο δημοσίευμα, κατά το οποίο καταγγέλλεται η μη καταβολή της ειδικής αποζημίωσης νυκτερινής εργασίας, παρότι εργάζονται νύχτα (22:00-06:00). Στο ανωτέρω πλαίσιο, η Ένωση απέστειλε έγγραφο στον κ. ΥΕΘΑ, προκειμένου να παρέμβει και να επιλύσει το ζήτημα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Κύριε Υπουργέ.

Με αφορμή το σχετικό άρθρο, συνάδελφοί μας Συνοδοί Στρατιωτικά Εκπαιδευμένων Σκύλων (Σ-ΣΕΣ), επικοινώνησαν με την Ένωσή μας προκειμένου να επιβεβαιώσουν τα καταγγελλόμενα, με την παράκληση να παρέμβουμε για την επίλυση της αδικίας που υφίστανται.

Συγκεκριμένα κατήγγειλαν ότι, το Ελληνικό Δημόσιο, αν και εργάζονται ως επί τω πλείστον κατά τις νυκτερινές ώρες, δεν τους αποζημιώνει όπως νόμος ορίζει, γεγονός που συνιστά κατάφορη αδικία δημιουργώντας ανισότητες μετά των λοιπών συναδέλφων τους.

Κατόπιν τούτων, παρακαλούμε για την άμεση παρέμβασή σας, προκειμένου η εν θέματι αποζημίωση να καταβάλλεται και στους Συνοδούς ΣΕΣ, χωρίς αστερίσκους, αποζημιώνοντάς τους αναδρομικά και εφεξής.

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για παροχή κάθε διευκρίνησης και πληροφορίας.

Οι προς κοινοποίηση αποδέκτες, παρακαλούνται για τις κατά την κρίση τους ενέργειες.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Βάιος Τσαπρούνης

Υπολοχαγός (ΥΠ-Π)

Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Λύρατζης

ΕΜΘ Ανθυπολοχαγός (ΔΒ)

Δεν υπάρχουν σχόλια