GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κύπελλο Ελλάδας: Στο τμήμα ποδοσφαιριστής του Εθνικού, κάθε φορά που θα παίζει ο Πανθρακικός!

Στο αστυνομικό τμήμα θα πρέπει να παρουσιάζεται ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Σπύρος Γεωργούσης κάθε φορά που θα αγωνίζεται ο Πανθρακικός.


Στο αστυνομικό τμήμα θα πρέπει να παρουσιάζεται ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Σπύρος Γεωργούσης κάθε φορά που θα αγωνίζεται ο Πανθρακικός.

Στις 13 Σεπτεμβρίου οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στην Κομοτηνή για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο αγώνας διακόπηκε μετά από γενικευμένη σύρραξη εντός του αγωνιστικού χώρου μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Παράγοντας των γηπεδούχων είχε γρονθοκοπήσει τον Γεωργούση, γεγονός που οδήγησε στη διακοπή της αναμέτρησης. Όμως ο ποδοσφαιριστής είχε μηνυθεί όμως από τον αμυντικό του Πανθρακικού Χρήστο Σαπνάρα, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Γεωργούσης τον χτύπησε πρώτα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Live Sport», ο Γεωργούσης γνώρισε στο έπακρο την αυστηρότητα του νέου αθλητικού νόμου στο ποινικό κομμάτι της υπόθεσης.

Στον ποδοσφαιριστή του Εθνικού επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι και ο Γεωργούσης πλέον είναι υποχρεωμένος να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής του, μια ώρα πριν από κάθε παιχνίδι της ομάδας της Κομοτηνής!

Στο αθλητικό κομμάτι της δικαιοσύνης, ο Πανθρακικός έχασε τον αγώνα με τον Εθνικό στα χαρτιά με 0-3, τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών ενώ του επιβλήθηκε ποινή και αφαίρεσης ενός βαθμού.

  • Ζητάει επανάληψη αγώνα ο Πανθρακικός λόγω της… απόφασης για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Ωστόσο, ο Πανθρακικός ζητά επανάληψη αγώνα του λόγω της απόφασης για το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Η ομάδα της Κομοτηνής προσέφυγε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η οποία εξάλειψε την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών που της επιβλήθηκε για το παιχνίδι με τον Εθνικό.

Όμως, μέχρι να συμβεί αυτό, ο Πανθρακικός έπαιξε χωρίς θεατές τον αγώνα του με τον Νέστο Χρυσούπολης στο ΔΑΚ Κομοτηνής στον οποίο ηττήθηκε με 0-1.

Μετά την ανακοίνωση της ΕΠΟ για τους λόγους που έπρεπε να διεξαχθεί με θεατές το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, η διοίκηση του Πανθρακικού απέστειλε επιστολή στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, ζητώντας την επανάληψη της αναμέτρησης με την ομάδα Χρυσούπολης αφού η ποινή τιμωρίας της έδρας της κατέπεσε αλλά ήδη έδωσε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών προτού τελεσιδικήσει η υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια