GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αλαλούμ καθημερινά στους κεντρικούς δρόμους της Ξάνθης

Εξαιτίας ανεγκέφαλων ιδιοκτητών ΙΧ που διπλοπαρκάρουν όπου γουστάρουν, γράφοντας νόμους και συμπολίτες στα παλιά τους τα παπούτσια. Όχι δεν ...


Εξαιτίας ανεγκέφαλων ιδιοκτητών ΙΧ που διπλοπαρκάρουν όπου γουστάρουν, γράφοντας νόμους και συμπολίτες στα παλιά τους τα παπούτσια. Όχι δεν φταίει η τροχαία αλλά το ξερό μας το κεφάλι.

Καθημερινό φαινόμενο στους δρόμους της Ξάνθης το αλαλούμ που επικρατεί εξαιτίας των σταθμεύσεων σε διπλή σειρά που επιλέγουν να κάνουν αρκετοί οδηγοί, εμποδίζοντας την κυκλοφορία των υπολοίπων.

Το «για ένα λεπτό» ή «για πέντε λεπτά το άφησα», αποτελεί τη νούμερο ένα δικαιολογία όμως κανένας στην πραγματικότητα δεν ενδιαφέρεται για το πρόβλημα που δημιουργεί στους συμπολίτες του.

Όχι, δεν είμαι Άγιος ούτε μπορώ να πω ότι δεν το έχω κάνει κάποια στιγμή και εγώ, όμως όταν και όποτε έγινε αυτό, που κακώς έγινε, υπήρχε σοβαρός λόγος και δεν έγινε επανειλημμένα μα πάνω από όλα στάθμευση σε σημείο όπου θα εμπόδιζα όσο το δυνατόν λιγότερο.

Από εκεί και μετά, έχω σιχαθεί να βλέπω οχήματα στην Καραολή, να παρκάρουν μπροστά στους κάδους απορριμμάτων και να είμαι αναγκασμένος εγώ και όλοι οι άλλοι να κάνουμε ακροβατικά για να πετάξουμε τα σκουπίδια μας, έχω δει οχήματα επάνω σε διαβάσεις ή ακόμη επάνω σε πεζόδρομους, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια άσχημη εικόνα για την πόλη μας. Αυτήν την εικόνα βλέπουν φυσικά και όσοι επισκέπτονται την Ξάνθη, κάτι που σίγουρα δεν μας τιμά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια