GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κύπελλο Ελλάδας: Αποφασίζει ο Βρούτσης για τα ντέρμπι ΠΑΟ-Ολυμπιακός και ΑΕΚ-Άρης

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο άνθρωπος που θα λύσει το ζήτημα που έχει προκύψει με τη δι...


Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο άνθρωπος που θα λύσει το ζήτημα που έχει προκύψει με τη διεξαγωγή των ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό και της ΑΕΚ με τον Άρη για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι δύο αγώνες έχουν οριστεί από την ΕΠΟ για τις 6 και 7 Δεκεμβρίου αντίστοιχα, ωστόσο, η Αστυνομία έχει ζητήσει την αναβολή τους επικαλούμενη αφενός μεν τις διαδηλώσεις για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και αφετέρου την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα.

Από την πλευρά της, η ΕΠΟ ούτε καν θέλει να ακούει για αλλαγή ημερομηνίας των δύο συγκεκριμένων αγώνων, αφού το καλεντάρι είναι γεμάτο και η εξεύρεση κενής ημερομηνίας σε σύντομο χρονικό διάστημα «γρίφος» για δυνατούς λύτες.

Αν μέχρι το τέλος της εβδομάδας καμία από τις δύο πλευρές δεν υποχωρήσει, θα συνεδριάσει η ΔΕΑΒ και όπως συνήθως συμβαίνει θα εισηγηθεί στον αρμόδιο για τον αθλητισμό αναπληρωτή υπουργό Γιάννη Βρούτση, την χρονική μετάθεση των δύο αγώνων Κυπέλλου, αποδεχόμενη το αίτημα της αστυνομίας.

Την τελική απόφαση θα λάβει ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια