GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Προς αξιότιμους Δικαστές και Εισαγγελείς της Ξάνθης ενταύθα:

Προστατέψτε τους Ξανθιώτες και τις περιουσίες τους από τους παραβατικούς του οικισμού Δροσερό. Η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί.


Προστατέψτε τους Ξανθιώτες και τις περιουσίες τους από τους παραβατικούς του οικισμού Δροσερό. Η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο στην Ξάνθη με τους παραβατικούς από το Δροσερό, οι οποίοι εκτός από τα γνωστά χτυπήματα της νύχτας που αφαιρούν αυτοκίνητα και μηχανές των Ξανθιωτών και στη συνέχεια τα καίνε, τώρα χτυπάνε και νωρίς εκφοβίζοντας κόσμο από τον οποίο αρπάζουν κοσμήματα, όπως έγινε πριν δύο ημέρες με μια άτυχη συμπολίτισσά μας, η οποία έπεσε στα χέρια τους.

Απευθυνόμενος σήμερα προς τους αξιότιμους δικαστές και εισαγγελείς της Ξάνθης, ζητάω να μας προστατέψουν από τα παραβατικά αυτά στοιχεία, τα οποία κατά περιστάσεις είναι ανήλικα και εκμεταλλεύονται τη χαλαρότητα των νόμων.

Και για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους, οι άνδρες της Αστυνομίας στην Ξάνθη λειτουργούν άψογα στο μεγαλύτερο μέρος των περιπτώσεων και συλλαμβάνουν τους δράστες, οι οποίοι όμως με το που κυκλοφορούν και πάλι ελεύθεροι συνεχίζουν να κλέβουν και να ρημάζουν τις περιουσίες των Ξανθιωτών.

Δεν είναι δυνατόν σε μια Ξάνθη, η εγκληματικότητα να έχει ξεπεράσει τα όρια μεγάλων πόλεων και ειλικρινά πιστεύω πως είναι θέμα χρόνου οι Ξανθιώτες να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, αφού νιώθουν απροστάτευτοι… 

Δεν υπάρχουν σχόλια