GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΔΕΙΤΕ Ο... ΑΦΕΝΤΟΥΛΗΣ, ΠΟΣΟ «ΑΓΑΠΗσε» ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ... ΤΣΕΠΕΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ... «ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις λέει μια Κινέζικη παροιμία και δείτε πως από φανατικός πολέμιος του Τσέπελη (σ.σ. Στα πρώτα δυο χρόνια η μια κα...


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις λέει μια Κινέζικη παροιμία και δείτε πως από φανατικός πολέμιος του Τσέπελη (σ.σ. Στα πρώτα δυο χρόνια η μια καταγγελία πίσω από την άλλη...) και δείτε και θαυμάστε τον γνωστό Αφεντούλη Τσακιρίδη»

-Την Κυριακή το μεσημέρι, στις απονομές του 9ου Ημι-Μαραθώνιου της Ξάνθης, προφανώς για να δείξουν και τον... «πόνο» τους που σε έναν μήνα, «τελειώνουν» και οι δυο για τον Δήμο Ξάνθης...

-Ο πρώτος σαν Δήμαρχος κι ο δεύτερος και σαν Αντιδήμαρχος αλλά και σαν δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης αφού δεν εκλέχτηκε καν..!

  • Και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή, αφού τον ΜΑΥΡΙΣΑΝ κυριολεκτικά οι Ξανθιώτες!!!

Εκεί δηλαδή που μας είχαν προκύψει Αφεντούλης «σωτήρες» του Δήμου Ξάνθης που θα καθάριζαν τον Δήμο από τον Τσέπελη, μας προέκυψαν και... «θαυμαστές» και «οπαδοί» του, ο πρώτος μάλιστα, είναι έτοιμος να πάει και... συγκατηγορούμενος μαζί του για τις παράνομες Παιδικές χαρές της πόλης!

(σ.σ. Αλλά γι’ αυτήν την ιστορία θα σας έχω λίαν συντόμως νέες αποκαλύψεις που όχι μόνο με δικαιώνουν περίτρανα, αλλά βγάζουν και νέες... βόμβες στην επιφάνεια»! 

Δεν υπάρχουν σχόλια