GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Γάζα-Σοκάρουν οι εικόνες ακρωτηριασμένων παιδιών: «Ξαναβάλτε τα πόδια μου»

Αποτροπιασμό και συγκίνηση προκαλούν οι εικόνες από τα νοσοκομεία της Λωρίδας της Γάζας με τα ακρωτηριασμένα παιδιά, που βρίσκονται στη μέση...


Αποτροπιασμό και συγκίνηση προκαλούν οι εικόνες από τα νοσοκομεία της Λωρίδας της Γάζας με τα ακρωτηριασμένα παιδιά, που βρίσκονται στη μέση ενός ακόμη πολέμου που έχει στοιχίσει τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους.

Ένα από τα θύματα και η 13χρονη Λαγιάν αλ Μπαζ, η οποία έχασε και τα δυο της πόδια και πλέον νοσηλεύεται μετά τον ακρωτηριασμό της.

«Ξαναβάλτε μου τα πόδια μου», ουρλιάζει βλέποντας ότι δεν έχει άκρα.

  • Όπως τόνισε, δεν θέλει τεχνητά πόδια, αλλά τα δικά της.

«Δεν θέλω τεχνητά πόδια, θέλω να μου ξαναβάλουν τα πόδια μου, μπορούν να το κάνουν. Πώς θα επιστρέψω στο σχολείο όταν οι φίλες μου θα περπατάνε κι εγώ όχι;», ανέφερε η ανήλικη, ξεσπώντςα σε κλάματα.

Στο πλευρό της 13χρονη, που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια βομβαρδισμού της συνοικίας Αλ Καράρα, βρίσκεται η μητέρα της, η οποία δηλώνει ότι «όλα θα πάνε καλά, το μέλλον είναι όλο μπροστά σου».

  • «Η Γάζα είναι περικυκλωμένη, επιχειρούμε μέσα στη Λωρίδα»

Σε τηλεοπτικό διάγγελμα προχώρησε απόψε (7/11) ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, υπογραμμίζοντας ότι «η Γάζα είναι περικυκλωμένη» και ότι οι δυνάμεις του Ισραήλ επιχειρούν μέσα στη Λωρίδα.

Επιπλέον, o Μπενιαμίν Νετανιάχου υπογράμμισε ότι «δεν θα υπάρξει κατάπαυση του πυρός ή παράδοση καυσίμων στη Γάζα», προτού η Χαμάς απελευθερώσει Ισραηλινούς ομήρους και επανέλαβε την έκκληση προς τους Παλαιστίνιους αμάχους να μετακινηθούν προς τα νότια, για τη δική τους ασφάλεια. «Δεν θα σταματήσουμε», συμπλήρωσε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια