GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο Πανθρακικός ζητάει επανάληψη του αγώνα με τον Νέστο μετά την απόφαση της ΕΠΟ για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Η ΕΠΟ στην πρόσφατη ανακοίνωση της για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ καλούσε ττη Σούπερ Λίγκα να εφαρμόζει σωστά τον κανονισμό και να μην γίνονται κε...


Η ΕΠΟ στην πρόσφατη ανακοίνωση της για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ καλούσε ττη Σούπερ Λίγκα να εφαρμόζει σωστά τον κανονισμό και να μην γίνονται κεκλεισμένων των θυρών αγώνες ομάδων που έχουν τιμωρηθεί ενώ εκκρεμεί έφεση.

Η Ομοσπονδία όμως, πρόσφατα έκανε το ίδιο λάθος!

Για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μετά από τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των Θυρών στον Πανθρακικό για τον αγώνα με τον Εθνικό, όρισε κεκλεισμένων των θυρών το παιχνίδι της ομάδας της Κομοτηνής με Νέστο Χρυσούπολης (0-1), που έγινε στις 29/10 ενώ εκκρεμούσε έφεση του Πανθρακικού. Η απόφαση της Εφέσεων ανακοινώθηκε στις 3/11 και έσβησε την τιμωρία των τεσσάρων αγωνιστικών!

Η ομάδα της Κομοτηνής λοιπόν, με επιστολή που έστειλε στην ΕΠΟ, ζητάει την επανάληψη του αγώνα με βάση της απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ τονίζοντας ότι κακώς αγωνίστηκε κεκλεισμένων των θυρών με αποκλειστική ευθύνη της Ομοσπονδίας ενώ δεν είχε βγει η απόφαση της Εφέσεων.

Στην επιστολή τονίζονται μεταξύ των άλλων, τα εξής:

Επειδή σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, η ΕΠΟ όρισε παρανόμως όρισε τον αγώνα μας στις 29/10 με την ομάδα Νέστος Χρυσούπολης χωρίς την παρουσία θεατών.

Επειδή, η ΕΠΟ δεν μπορεί να εγκαλεί τη SL1 και να ζητά τη σωστή εφαρμογή του κανονισμού και η ίδια να μην είναι ο φάρος της εφαρμογής των κανονισμών

Επειδή μη νομίμως διεξήχθη ο αγώνας της 29/10 μεταξύ των ομάδων Πανθρακικός – Νέστος χωρίς την παρουσία θεατών με αποκλειστική ευθύνη της ΕΠΟ

Επειδή σύμφωνα με το άρθρο 2, παρ. 1, περ. δ του Καταστατικού της ΕΠΟ μεταξύ των άλλων σκοπών της είναι και ο σεβασμός και η αποτροπή κάθε παραβίασης του Καταστατικού της, των κανονισμών, οδηγιών και αποφάσεων των FIFA, UEFA και ΕΠΟ

Επειδή η απόφαση αυτή της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ ρυθμίζει διαφορετικά την μέχρι σήμερα ισχύουσα κατάσταση.

Επειδή ως η ανώτατη αρχή του ποδοσφαίρου, θα πρέπει να αποκαταστήσετε τη νομιμότητα, επαναλαμβάνοντας τον ως άνω αγώνα με τη παρουσία θεατών.

Για τους λόγους αυτούς: Ζητάμε με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και για την αποκατάσταση της νομιμότητας, διαταχθεί η επανάληψη του αγώνα.

πηγή: sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια