GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«ΚΛΕΙΝΕΙ» ΤΟ ELISSO Hotel! Τα μαζεύει η παλιά ιδιοκτήτρια, πούλησε ήδη τα έπιπλα, το 2024 ο διαγωνισμός!

Διεθνής διαγωνισμός! Ενδιαφέρον για την μίσθωσή του και από τους Τσέπελη – Φανουράκη;! Αλλά και από γνωστό επιχειρηματία ξενοδόχο σε όλη την...


Διεθνής διαγωνισμός! Ενδιαφέρον για την μίσθωσή του και από τους Τσέπελη – Φανουράκη;! Αλλά και από γνωστό επιχειρηματία ξενοδόχο σε όλη την Ελλάδα!

-Ενδιαφέρον και από τον Ιβάν Σαββίδη να πάρει το Elliso Hotel Ξάνθης και αναμένει τον διαγωνισμό από την ΕΤΑΔ;

«Κλείνει» η μάλλον… έκλεισε το Elisso Hotel στην Ξάνθη με την ιδιοκτησία των τελευταίων ετών, αφού η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες και παρέμβαση μάλιστα από πρώην αφανή εταίρο, έδωσε μόνο έναν χρόνο παράταση στην εκμίσθωσή του, με αποτέλεσμα οι μέτοχοι να αποφασίσουν την λύση της συνεργασίας τους.


Ήδη χθες βρεθήκαμε εμείς στο Elisso hotel την ώρα που φορτώνονταν έπιπλα της ξενοδοχειακής μονάδος που ήδη έχουν πωληθεί –σύμφωνα με πληροφορίες μας- και η εικόνα δεν ήταν φυσικά καθόλου… ωραία.

Αφού η εταιρεία τα «μαζεύει» γρήγορα χωρίς να περιμένει καν τα Χριστούγεννα αφού η σύμβασή της λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2023.

Έτσι το ξενοδοχείο θα μείνει κλειστό μέχρι να προκηρυχθεί εκ νέου διεθνής διαγωνισμός για την εκμίσθωσή του, ενώ ενδιαφέρον δείχνουν ήδη ένας γνωστός επιχειρηματίας ξενοδοχείων σε όλη την Ελλάδα (σ.σ. Με πρόσβαση και στα ΜΜΕ), ενώ όσο θεωρούν δεδομένο ότι θα πάρουν τον Δήμο, υπήρχε ενδιαφέρον και από τους… Τσέπελη – Φανουράκη!!! Με τον τελευταίο ως λέγεται να βρίσκεται και πίσω από τη λάσπη κατά των αδελφών Γιάννη και Πάνου Ζερενίδη με ανάρτηση υπαλλήλου του Δήμου στο FB.

Διαγωνισμός -που προβλέπεται να γίνει μέσα στο 2024, ενώ δεν αποκλείονται κι άλλες εκπλήξεις από την Θεσσαλονίκη και κυρίως από την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια