GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει στο Συμβούλιο της Ευρώπης ο βουλευτής Ροδόπης, Ε. Στυλιανίδης

Η Κυβέρνηση και η Βουλή των Ελλήνων επέλεξαν τον Βουλευτή Ροδόπη Δρ. Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Συμβούλιο της Ευ...


Η Κυβέρνηση και η Βουλή των Ελλήνων επέλεξαν τον Βουλευτή Ροδόπη Δρ. Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Συμβούλιο της Ευρώπης που είναι παραδοσιακά η κορυφαία συμμετοχή Κοινοβουλευτικής διπλωματίας της Χώρας μας.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης θα είναι μαζί με την Ντόρα Μπακογιάννη, τον Αλέξη Τσίπρα και τον Γιώργο Παπανδρέου

Σημειώνεται ότι στην πρώτη του συνεδρίαση μετά τις εκλογές στην Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων, ο Ευριπιδης Στυλιανίδης έθεσε ευθέως θέμα για τον Δήμαρχο Χειμάρρας, μέλος της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας Φρέντυ Μπελέρη που βρίσκεται στη φυλακή από την πρώτη μέρα της εκλογής του και η Αλβανική Κυβέρνηση δεν έχει ακόμα επικυρώσει την εκλογή του ως Δημάρχου.

Τόνισε ότι η Ελλάδα στηρίζει τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της γειτονικής χώρας, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές. Ρώτησε αν ο εισηγητής του Συμβουλίου της Ευρώπης συνάντησε τον φυλακισμένο δήμαρχο της μειονότητας και έλαβε υπόψη του το θέμα στην τελική του αξιολόγηση. Τη θέση του Ευριπίδη Στυλιανίδη υποστήριξε ο Γιώργος Παπανδρέου. Έτσι προκλήθηκε εκτενής συζήτηση αναδεικνύοντας το θέμα πανευρωπαϊκά.

Δεν υπάρχουν σχόλια