GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Παράνομη Παιδική χαρά "στείνει" ο Τσέπελης το πρωί και στο ...Καρυόφυτο! Για τα .. βόδια!

Το...."βόδι" ή....αγελάδα αν θέλετε, περιμένει με υπομονή να στηθούν οι παράνομες "κούνιες"! Απίστευτο! Ακόμη και την ώρ...


Το...."βόδι" ή....αγελάδα αν θέλετε, περιμένει με υπομονή να στηθούν οι παράνομες "κούνιες"!

Απίστευτο! Ακόμη και την ώρα που "πανικόβλητος" φεύγει από το Δήμο Ξάνθης, ο Δήμαρχος Τσέπελης παρανομεί αδίστακτα με το στήσιμο νέων παιδικών χαρών, επειδή τις είχε υποσχεθεί προεκλογικά στους υποψηφίους του!

Σύμφωνα με τα νέα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουμε σήμερα, από το πρωί συνεργείο "στήνει" νέα Παιδική χαρά στο Καρυόφυτο προφανώς για τις.....αγελάδες που περιμένουν πως και πως, για να "κουνηθούν" στις...."κούνιες"!

Κάτοικος που μας έστειλε τις φώτο, λέει ότι "την παράνομη παιδική χαρά απαίτησε από τον Τσέπελη ο πρώην αστυνομικός Διαμαντής Σεραφιάς που  αν και (υποτίθεται) ΠΑΣΟΚ κατέβασε την αδελφή Τάνια Σεραφιά υποψήφια. 

Δείτε τις φωτογραφίες... Είναι από το σημερινό "στήσιμο" της περιβόητης παιδικής χαράς στο...Καρυόφυτο, προεκλογική λέει δέσμευση του Τσέπελη στον Σεραφιά για να τον ψηφίσει το....ΠΑΣΟΚ της Ορεινής περιοχής!!! 

Τουτέστιν η παρανομία και αλητεία συνεχίζεται!!! Δείτε τις φωτογραφίες....Τα βόδια περιμένουν με υπομονή τις..."κούνιες"!

-Εισαγγελέας; Αστυνομία; Υπάρχουνε;

Δεν υπάρχουν σχόλια