GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Επεισόδια στο Δροσερό, έστειλαν στο νοσοκομείο ανεψιό του Καμπριολέ, πήγε εκεί ο Τσέπελης και απειλούσε!

Γελάει και το παρδαλό κατσίκι! Ποιοι μιλάνε για....εξαγορές!!! Ο Φερτούν που καταδικάστηκε για...εξαγορά εκλογέων με τελεσίδικη απόφαση και ...

Γελάει και το παρδαλό κατσίκι! Ποιοι μιλάνε για....εξαγορές!!! Ο Φερτούν που καταδικάστηκε για...εξαγορά εκλογέων με τελεσίδικη απόφαση και ο ....Τσέπελης με το μπόλικο χρήμα που τον έβγαλε Δήμαρχο το 2019 το...Δροσερό!

Μπορεί ακόμη να βρισκόμαστε 2-3 ημέρες πριν τις εκλογές της Κυριακής, ο Δήμαρχος Τσέπελης όμως πανικόβλητος απο την ήττα και το βατερλό που έρχεται τα έχει δώσει όλα στο...Δροσερό. Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες μας, άνθρωποι του Αντιδήμαρχου Χασάν Ογλού Φερτούν δημιούργησαν επεισόδια και έκαναν "καλοκαιρινό" το υποτιθέμενο "εκλογικό κέντρο" του Μάκη του Καμπριολέ (σ.σ. Το μαγαζάκι του με την φωτογραφία του!!) στέλνοντας στο νοσοκομείο τον ανεψιό του!

Το ίδιο δηλαδή εκλογικό κέντρο στο οποίο ο Τσέπελης πήγε το 2019 και εκφώνησε λόγο, αφού τότε ο Μάκης ο Καμπριολέ, κατέβηκε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μαζί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατατίθενται μηνύσεις, ενώ στο Δροσερό κατέβηκε και ο ίδιος ο Τσέπελης που ζητούσε και τα...ρέστα απο πάνω, μιλώντας για..."εξαγορές"!!! 

  • Ποιός ο....Τσέπελης!!!

Και με ποιόν; Με τον Φερτούν που τιμωρήθηκε με τελεσίδικη απόφαση του Εφετείου Κομοτηνής, για εξαγορά ...εκλογέων!!! Με  τελεσίδικη απόφαση!!!

  • Ποιοι μιλάνε δηλαδή για "εξαγορές" στο Δροσερό!!!!

Το "δίδυμο" Φερτούν και Τσέπελης!!! Θα πέσουν κι οι..."πέτρες"! Μόνο που στις εκλογές της Κυριακής, το Δροσερό δυστυχώς για σας, δεν θα ξαναβγάλει Δήμαρχο Ξάνθης!!! Πάρτε το χαμπάρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια