GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Το πρώτο ξενοδοχείο στο διάστημα είναι γεγονός!

Το πρώτο ξενοδοχείο στο διάστημα είναι γεγονός και θα γίνει πραγματικότητα ήδη το 2027!


Το πρώτο ξενοδοχείο στο διάστημα είναι γεγονός και θα γίνει πραγματικότητα ήδη το 2027!

Πληροφορίες της εκπομπής «Happy Day» αναφέρουν πως για να κατασκευαστεί το διαστημικό αυτό ξενοδοχείο θα χρειαστούν 60 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ το κόστος διαμονής θα είναι στα… 5 εκατομμύρια για 3 ημέρες!

Συνολικά, το ξενοδοχείο θα μπορεί να φιλοξενήσει 200 άτομα ενώ θα έχει για προσωπικό 100, ανάμεσά τους και μερικοί από τους καλύτερους σεφ.

Θα βρίσκεται σε τροχιά πίσω από τη Γη και θα έχει βαρύτητα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητες στους επισκέπτες να περπατούν, να γυμνάζονται και να κάνουν ό,τι αυτοί επιθυμούν.

Όπως έχουν δηλώσει και οι ιδιοκτήτες, η εταιρεία από το Λος Άντζελες που έχει αναλάβει την κατασκευή αυτού του ιδιαίτερου ξενοδοχείου, στόχος είναι να φέρουν μέχρι και μεγάλα αστέρια της μουσική σκηνής, όπως η Μαντόνα και η Μπιγιονσέ, ώστε να τραγουδούν για τους φιλοξενούμενούς τους.

Ακόμα, αξίζει να σημειωθεί πως το πρώτο τεστ του εν λόγω ξενοδοχείου θα πραγματοποιηθεί με 4 άτομα, 2 αστροναύτες και 2 απλούς πολίτες που θα τολμήσουν αυτό το επόμενη βήμα της ανθρωπότητας στο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια