GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πρώτη" του Στράτου Κοντού στον Εσπερινό της Αστυνομίας για την Γιορτή του Αγίου Αρτεμίου

  Συνοδευόμενος από τον δημοτικό του σύμβουλο και Πρόεδρο των Αστυνομικών Ξάνθης Νίκο Γουναρίδη, ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης Στράτος Κοντός παρέσ...

 



Συνοδευόμενος από τον δημοτικό του σύμβουλο και Πρόεδρο των Αστυνομικών Ξάνθης Νίκο Γουναρίδη, ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης Στράτος Κοντός παρέστη στον Εσπερινό της Αστυνομίας Ξάνθης για την Γιορτή του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου το βράδυ της Τετάρτης.

Είναι η πρώτη επίσημη εμφάνιση του νέου Δήμαρχου Ξάνθης που δέχτηκε με ιδιαίτερη θέρμη τα συγχαρητήρια των αστυνομικών και του κόσμου που τίμησαν την εκδήλωση στην αυλή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης. 


 Παρών στην εκδήλωση και ο νέος Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης -είχε "προσωπική" φιέστα με τους δικούς του στο Ζ' Palace- ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης κ.α. Εντύπωση προκάλεσε πάντως το γεγονός ότι δεν προσκλήθηκε το Επιμελητήριο Ξάνθης, αλλά προσκλήθηκε η...Χαρτωνίδου! 

(σ.σ. Την ίδια ώρα βέβαια κάποιοι στο Δήμο Ξάνθης και συγκεκριμένα στην Σχολική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης (Ιατράκης -Χάρης Αντικουλάνης κλπ), προβαίνουν στην αγορά δύο κλιματιστικών, χωρίς...τεχνική μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας, για τα προκάτ του 2ου Γυμνασίου Ξάνθης, έναντι  ...2.500 ευρώ το ένα!! Χωρίς τεχνική μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ξάνθης... 

Ενώ Φανουράκης και η γνωστή Πόπη Τζανόγλου συνεχίζουν τα "παιχνίδια τους με τις φιλικές τους εφημερίδες., αποκλείοντας φυσικά αυτές που δεν είναι της "αρεσκείας" τους .... Τζανόγλου που υπέγραφε τις αγορές των 8 νέων φορτηγών και τα πλήρωνε τη...ίδια μέρα κατά 5.000  ευρώ συν σε γνωστή τους ΜΙΚΕ!!! Το ωραίο είναι ότι η συγκεκριμένη κυρία και "εκλεκτή" του Φανουράκη, διαδίδει στο Δήμο οτι θα συνεχίσει ακόμη πιο ... "αναβαθμισμένη" με Δήμαρχο τον Στράτο Κοντό!!! )


Δεν υπάρχουν σχόλια