GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΕΤΑΔ: Νέος γύρος μακροχρόνιας μίσθωσης για το ΞΕΝΙΑ στην Ξάνθη με τιμή εκκίνησης 50.000 ευρώ. Μεγάλο ενδιαφέρον.

Ανοιχτό διαγωνισμό για τη μακροχρόνια μίσθωση του ΞΕΝΙΑ στην Ξάνθη, έχει Ξάνθης έχει προκηρύξει η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ).

Ανοιχτό διαγωνισμό για τη μακροχρόνια μίσθωση του ΞΕΝΙΑ στην Ξάνθη, έχει Ξάνθης έχει προκηρύξει η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ).

Το ΞΕΝΙΑ (στο οποίο λειτουργούσε το Elisso Hotel) έχει κλείσει στην Ξάνθη εδώ και μερικές ημέρες.

Η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος (α’ φάση) λήγει στις 15 Ιανουαρίου 2024 για τον νέο διαγωνισμό μακροχρόνιας μίσθωσης.

ΞΕΝΙΑ Ξάνθης

Τιμή Εκκίνησης: 50.000 €

Το Ξενία Ξάνθης, κυριότητας ΕΤΑΔ, ευρισκόμενο μεταξύ της οδού Βασ. Σοφίας και της οδού Πινδάρου στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης, έχει ανεγερθεί εντός οικοπέδου εκτάσεως άνω των 8.500 τ.μ., με εμβαδόν κτισμάτων άνω των 2.700 τ.μ. (πλέον υπογείου, εμβαδού 250 τ.μ.). Η παρούσα δυναμικότητά του ανέρχεται σε 22 δωμάτια – 43 κλίνες, ανήκει στην κατηγορία των 4 αστέρων και διαθέτει εστιατόριο, καφετέρια-μπαρ και αίθουσα συνεδριάσεων/εκδηλώσεων.

Ενδιαφέρον και από Τσέπελη! 

Ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον τόσο από τη Ξάνθη όσο και απ' όλη την Ελλάδα. Μάλιστα μεταξύ των σφόδρα ενδιαφερομένων είναι και ο πρώην αφανής εταίρος του ξενοδοχείου Μανώλη Τσέπελης με στενό "συνεργάτη" του  που πριν τις δημοτικές εκλογές, ήδη πανηγύριζε προκαταβολικά οτι "θα το πάρουν"! 

Αλλά και επιχειρηματίες απο την Θεσσαλονίκης και γνωστός μεγαλοξενοδόχος της Αθήνας. Λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια