GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μακελειό στη Γάζα: Επίθεση του Ισραήλ σε νοσοκομείο-Τουλάχιστον 500 νεκροί

Ισραηλινή αεροπορική επιδρομή έπληξε ένα νοσοκομείο στην πόλη της Γάζας, όπου χιλιάδες άμαχοι αναζητούν ιατρική περίθαλψη και καταφύγιο από ...


Ισραηλινή αεροπορική επιδρομή έπληξε ένα νοσοκομείο στην πόλη της Γάζας, όπου χιλιάδες άμαχοι αναζητούν ιατρική περίθαλψη και καταφύγιο από ανηλεείς επιθέσεις.

Το υπουργείο Υγείας της Λωρίδας της Γάζας αναφέρει ότι τουλάχιστον 500 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην ισραηλινή επίθεση στο αραβικό νοσοκομείο al-Ahli.

Η κυβέρνηση της Χαμάς της Γάζας χαρακτήρισε την επίθεση ως «έγκλημα πολέμου».

«Το νοσοκομείο στέγαζε εκατοντάδες άρρωστους και τραυματίες και ανθρώπους που εκτοπίστηκαν βίαια από τα σπίτια τους» εξαιτίας άλλων ισραηλινών επιδρομών, αναφέρεται σε μια δήλωση.

Ένα σχολείο, υπό τη διεύθυνση του ΟΗΕ, που στεγάζει πρόσφυγες, επίσης βομβαρδίστηκε από τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις. Τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν.

Περίπου 3.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από ισραηλινές επιθέσεις σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας, από τότε που ξέσπασε ο πόλεμος, στις 7 Οκτωβρίου.

Επίσης, περισσότεροι από 1.400 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στο Ισραήλ.

Υπενθυμίζεται ότι…

Το Ισραήλ βομβάρδισε τη Ράφα, που βρίσκεται στη νότια Γάζα, στα σύνορα με την Αίγυπτο. Υπάρχουν αναφορές για πολλούς νεκρούς… 

Δεν υπάρχουν σχόλια