GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πασχάλης Λύρατζης: Ο Δήμος Ξάνθης την Κυριακή 15/10 γίνεται Δήμος όλων των Ξανθιωτών! Αλλάζει σελίδα!

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΥΡΑΤΖΗΣ:  Παρά τα όσοι έγιναν, παρά τον κόσμο που "μετέφεραν" στη Ξάνθη, τη Σταυρούπολη, τα Κιμμέρια...παντού, το 62.5% ...


ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΥΡΑΤΖΗΣ:  Παρά τα όσοι έγιναν, παρά τον κόσμο που "μετέφεραν" στη Ξάνθη, τη Σταυρούπολη, τα Κιμμέρια...παντού, το 62.5% τους ΜΑΥΡΙΣΕ με την ψήφο τους!!!  Αυτό και μόνο τα λέει όλα!

Ξεχωριστή ανακοίνωση αναμένεται να βγάλει η δημοτική παράταξη ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ του Πασχάλη Λύρατζη που μετά την πανηγυρική δικαίωσή τους στο θέμα της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ στις δημοτικές εκλογές της Κυριακής 8 Οκτωβρίου συγκέντρωσε περίπου 750 σταυρούς, όχι μόνο συντάσσεται ανοιχτά και δυνατά υπέρ του Στράτου Κοντού απέναντι στον Τσεπελισμό των....απευθείας αναθέσεων, υπερτιμολογήσεων και μηχανισμών!!! 

Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης μάλιστα χθες το βράδυ είχε συνάντηση με 25 στελέχη και υποψηφίους δημοτικούς του συμβούλους στις εκλογές του 2019 , θα εκδώσει και ξεχωριστή ανακοίνωση σήμερα, ζητώντας από τους Ξανθιώτες να πάνε όλοι την Κυριακή στις κάλπες, για να "καθαρίσει" επί τέλους η πόλης και ο  Δήμος απο την "παρέα" που έφερε  Ξάνθη στη σημερινή κατάντια του!!! 

"Περπατάω στους δρόμους και με πιάνουν δεκάδες πολίτες! Πρέπει όχι μόνο να ΦΥΓΟΥΝ αλλά και να δούμε πως "άδειασαν"τα ταμεία του Δήμου Ξάνθης, πως τα διαχειρίστηκαν, γιατί δεν έγινε κανένα έργο...."

"Μετέτρεψαν" το Δήμο Ξάνθης σε...."μαγαζί" τους επί 4 χρόνια  οι κύριοι Τσέπελης-Φανουράκης και η "παρέα" τους!-

Ξανθιώτες αφήστε τους καναπέδες. Την ΚΥΡΙΑΚΗ πάντε και ψηφίστε!! Ο Δήμος Ξάνθης αλλάζει σελίδα και αυτό φάνηκε και από το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής 8 Οκτωβρίου. 

Παρά τα όσοι έγιναν, παρά τον κόσμο που "μετέφεραν" στη Ξάνθη, τη Σταυρούπολη, τα Κιμμέρια...παντού, το 62.5% τους ΜΑΥΡΙΣΕ με την ψήφο τους!!!  Αυτό και μόνο τα λέει όλα!


Δεν υπάρχουν σχόλια