GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κακοκαιρία Daniel: Στο πλευρό των πληγέντων Ιβάν Σαββίδης και Βαγγέλης Μαρινάκης

Οι διοικητικοί ηγέτες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησαν στην αποστολή εμφιαλωμένων νερών στις πληγείσες περιοχές από την κακοκαιρία...


Οι διοικητικοί ηγέτες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησαν στην αποστολή εμφιαλωμένων νερών στις πληγείσες περιοχές από την κακοκαιρία Daniel.

Την αρχή έκανε ο Ιβάν Σαββίδης.

Στήριξη στους πληγέντες στον Βόλο, από την κακοκαιρία πρόσφερε ο ισχυρός άντρας και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τη Σουρωτή, η οποία ανήκει στον πρόεδρο του Δικεφάλου, να στέλνει 32.000 μπουκάλια νερό σε συνεργασία με τον Δήμο Μαγνησίας.

Υπήρξε, ωστόσο, παρέμβαση επίσης και με εντολή του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, 30.000 φιάλες εμφιαλωμένα νερά παραδόθηκαν στο λιμάνι Βόλου το απόγευμα της Παρασκευής, με σκοπό να μοιραστούν στους πολίτες της πόλης.

Οι κάτοικοι του Βόλου χαιρέτησαν την ενέργεια του Ολυμπιακού, σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για όλη τη Θεσσαλία.

Επίσης, υπάρχει πλέον πλαφόν τιμών στις πληγείσες περιοχές σε εμφιαλωμένο νερό και άλλα 68 προϊόντα…

Ταυτόχρονα, θα πρέπει να καταγραφεί ότι την Παρασκευή (8/9) υπήρξε επικοινωνία και με τον αντιδήμαρχο Καρδίτσας, με σκοπό να γίνει ξεκάθαρο τι ανάγκες υπάρχουν στην πληγείσα περιοχή της Θεσσαλίας και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για αποστολή βοήθειας.

Με απόφαση του Μαρινάκη αποστέλλονται άμεσα και στην Καρδίτσα 25.000 φιάλες νερού 1.5 λίτρου, μαζί με είδη πρώτης ανάγκης και ξηρά τροφή, με σκοπό να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες όσων επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών.








Δεν υπάρχουν σχόλια