GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με καταγωγή από την Κομοτηνή η πλωτάρχης που έχασε τη ζωή της στη Λιβύη

Θλίψη έχει σκορπίσει σ’ όλη την Ελλάδα ο θάνατος πέντε μελών της ελληνικής στρατιωτικής αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη μετά την ...


Θλίψη έχει σκορπίσει σ’ όλη την Ελλάδα ο θάνατος πέντε μελών της ελληνικής στρατιωτικής αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη μετά την εμπλοκή του λεωφορείου τους σε τροχαίο δυστύχημα.

Όπως έγινε γνωστό, τη ζωή τους έχασαν δύο νοσηλεύτριες, ένας υπαξιωματικός και δύο διερμηνείς – τέκνα του προέδρου της ελληνικής κοινότητας Βεγγάζης.

Οι δύο νοσηλεύτριες, ήταν, η Πλωτάρχης, με καταγωγή την Κομοτηνη, Γλυκερία Μεμεκίδου, που υπηρετούσε στην Ογκολογική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, και η Σμηναγός Ευαγγελία Ανδρεαδάκη από την Κρήτη που υπηρετούσε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Σε ανάρτησή της η Αναπληρώτρια Δ/ντρια Περιφερειακής Εκπαίδευσης, Μαίρη Κοσμίδου, καταθέτει την βαθειά της θλίψη για τους γονείς της Αξιωματικού, με τους οποίους συνεργάστηκε ως Εκπαιδευτικός.

Από την πλευρά του  ο Σύλλογος Κιζδερβενιωτών Ροδόπης σε δική του  ανάρτηση εκφράζει τα πιο θερμά και ειλικρινά συλλυπητήρια του για τον απροσδόκητο χαμό της κόρης των αγαπητών μελών του.

  • Το Thrakitoday.com εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του προς την οικογένεια και τους οικείους της.

Δεν υπάρχουν σχόλια